Καβάλα: Ο δήμαρχος ακινητοποίησε κλέφτη

Καβάλα: Ο δήμαρχος ακινητοποίησε κλέφτη
Αστυνομία Eurokinissi

Προηγήθηκε καταδίωξη, όταν ο δήμαρχος και ο διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών άκουσαν τις φωνές της γυναίκας από την οποία αφαιρέθηκε η τσάντα. Ο δράστης συνελήφθη και η συνέχεια δόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Τυχερή μια γυναίκα στην Καβάλα το απόγευμα της Δευτέρας (9/11), όταν ο Δήμαρχος, μαζί με τον Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου Καβάλας, Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου καταδίωξαν και ακινητοποίησαν τον δράστη ο οποίος νωρίτερα της είχε κλέψει την τσάντα.

Σύμφωνα με το kavalapost το περιστατικό συνέβη πίσω από το Δημαρχείο, με τους δύο άνδρες -παρουσία και της γενικής γραμματέως του Δήμου, Χριστίνας Ταβουλτσίδου– να ακούνε, βγαίνοντας από το Δημαρχείο, τις εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια και να τον καταδιώκουν και εν τέλει να τον ακινητοποιούν λίγα μέτρα παρακάτω, πάνω από τον Δημοτικό Κήπο.

Στη συνέχεια έδωσαν στην ηλικιωμένη γυναίκα την κλεμμένη τσάντα, ενώ στο σημείο έσπευσε αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη.

Θύμα, δράστης -γνωστός στις Αρχές- και οι διώκτες του μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για καταθέσεις και τα όσα προβλέπει η διαδικασία μετά τη σύλληψη του επίδοξου τσαντάκια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα