Κέρκυρα: Εξιτήριο για την νοσηλεύτρια που παρέλυσε μετά το εμβόλιο

Κέρκυρα: Εξιτήριο για την νοσηλεύτρια που παρέλυσε μετά το εμβόλιο
Νοσηλευτής ετοιμάζει εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Eurokinissi

Καλά στην υγεία της είναι η νοσηλεύτρια τα πόδια της οποίας παρέλυσαν μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου ενώ έπασχε από αυτοάνοσο νόσημα. 

Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή 19/2, η 40χρονη νοσηλεύτρια από την Κέκρυρα  η οποία παρουσίασε πρόσκαιρη παράλυση στα πόδια μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, αναφέρει το corfutvnews.gr.

Σύμφωνα με την αναρτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Λ. Ρουμπάτη: «Τέλος καλό όλα καλά, μετά από μια σύντομη περιπέτεια. Με πολλές ευχαριστίες από μέρους της, για το ενδιαφέρον και την φροντίδα του Νοσοκομείου μας ιδιαίτερα για την αμέριστη ιατρική φροντίδα του νευρολόγου κ. Λελούδα και πολλές ευχές από μέρους μας για σύντομη επάνοδο στα νοσηλευτικά της καθήκοντα».

Υπένθυμίζεται οτι η νοσηλεύτρια μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου για κορονοϊό, παρουσίασε παράλυση στα κάτω άκρα της.Μετά την κλινική εξέταση της γυναίκας διαπιστώθηκε ότι πάσχει από το νόσημα Guillain – Barre, ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο επηρεάζει το νευρικό σύστημα, ενώ η αξονική που έγινε δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα στην υγείας της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα