Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι

Διαβάζεται σε 2'
Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Ελεύθεροι δύο κατηγορούμενοι
iStock

Ελεύθεροι αφέθηκαν δύο συλληφθέντες για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική. Οι όροι που τους επιβλήθηκαν.

Δύο κατηγορούμενοι για το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών απολογήθηκαν σήμερα, Παρασκευή (19/1), ενώπιον του Ανακριτή.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη που φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στο κύκλωμα και ο 64χρονος που φέρεται να είχε σεξουαλικές επαφές με τα ανήλικα θύματα του κυκλώματος.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 26χρονη, που φέρεται να έκλεινε ραντεβού στα νεαρά κορίτσια και τα συνόδευε στα ερωτικά ραντεβού, αφέθηκε ελεύθερη, υπό τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα. Και ο 64χρονος, ο οποίος φαίνεται πως είχε σεξουαλικές επαφές επί αμοιβή με τις συγκεκριμένες νεαρές γυναίκες και μάλιστα πολλές φορές πλήρωνε το ποσό των 150 αλλά και 200 ευρώ για κάθε ερωτική τους συνάντηση, αφέθηκε επίσης ελεύθερος υπό τον όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και με εγγύηση 5.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα απολογήθηκαν τρεις ακόμα συλληφθέντες από το συγκεκριμένο κύκλωμα. H 31χρονη “Λορέλα” με καταγωγή από την Αλβανία, ένας 34χρονος από την Εκάλη, ο οποίος φέρεται πως φωτογράφιζε τα κορίτσια και δημοσίευε τις φωτογραφίες τους σε ιστοσελίδες, και ένας 54χρονος, ο οποίος φέρεται πως είχε σεξουαλική επαφή με τα κορίτσια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα