Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αττική Οδό – Διέφυγαν οι ύποπτοι
Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομικοί καταδίωξαν όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις ύποπτοι για διάρρηξη. Η τρελή πορεία που ακολούθησαν για να διαφύγουν.
- 20 Ιουνίου 2025 20:54
Μία απόπειρα διάρρηξης σε οικία, μία τρελή καταδίωξη που ακολούθησε και ζημιές σε αυτοκίνητα διερχόμενων πολιτών από τους υπόπτους, συνθέτουν το κινηματογραφικό σκηνικό που εκτυλίχθηκε στην Βορειονατολική Αττική το απόγευμα της Παρασκευής (20/06).
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 16:00 όταν το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τρεις κλήσεις για απόπειρα διάρρηξης σε οικία επί της οδού Αρχιπελάγους στη Νέα Μάκρη.
Τρείς ύποπτοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους αποπειράθηκαν να διαρρήξουν την γκαραζόπορτα οικίας, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον 52χρονο ιδιοκτήτη που έβαλε τις φωνές και οι δράστες εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο.
Στην Αστυνομία οι πολίτες έδωσαν περιγραφή του οχήματος που λίγο αργότερα εντοπίστηκε στην οδό Αγίου Δημητρίου στα Σπάτα, την στιγμή που μπήκε στην Αττική Οδό και ξεκίνησε καταδίωξη μέχρι τον Γέρακα.
Στο 32ο χλμ. της Αττικής Οδού, περίπου στο ύψος της εξόδου της Δουκίσσης Πλακεντίας, κατά την διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους άλλα τρία αυτοκίνητα διερχόμενων οδηγών, προκαλώντας τους ζημιές και συνέχισαν την τρελή τους πορεία.
Στη συνέχεια, βγήκαν στην περιοχή του Χαλανδρίου και των Βριλησσίων και μέσω των οδών Ηρακλείτου, Μπενάκη, Λήμνου, Κλεισθένους και Εθνικής Αντιστάσεως κατέληξαν στην οδό Δάμωνος στον Γέρακα όπου από εκεί και μετά οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη τους.