Κύπρος: Ανατροπή στην υπόθεση ομαδικού βιασμού – Για ποιο λόγο είπε ψέματα η 19χρονη

Κύπρος: Ανατροπή στην υπόθεση ομαδικού βιασμού – Για ποιο λόγο είπε ψέματα η 19χρονη
Συλλήψεις 7 Ισραηλινών για ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα Sigmalive.com

Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα. Η 19χρονη Βρετανίδα ομολόγησε πως είπε ψέματα. Πώς οδηγήθηκαν οι αρχές στη σύλληψή της και γιατί έδωσε ψευδή κατάθεση.

Ολική ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας για ομαδικό βιασμό 19χρονης Βρετανίδας σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το Sigmalive.com, οι 7 νεαροί ισραηλινής καταγωγής που κρατούνται ως ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της μέρας.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνέλαβε νωρίς το πρωί την 19χρονη Βρετανίδα και αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Πώς οδηγήθηκαν στη σύλληψή της

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη της 19χρονης αφότου έλαβε τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων.

Η νεαρή κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση και ομολόγησε ότι η συνεύρεση με τους νεαρούς έγινε με τη θέλησή της και αφού προηγουμένως συνεννοήθηκαν.

Ομολόγησε ότι η ίδια τους προσκάλεσε και αντιλήφθηκε ότι κάποιοι την κινηματογραφούσαν ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη και προέβη στην σχετική καταγγελία.

Τις επόμενες ώρες οι νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου όπου και θα απολυθούν.

Αύριο η νεαρή αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για την εκδίκαση της υπόθεσης με το αδίκημα της πρόκλησης δημόσιας βλάβης.

Ο δικηγόρος Nir Yaslovitzh σε δηλώσεις του σε Ισραηλινά Μέσα ανέφερε:

“Όπως σας είχα πει δεν έγινε βιασμός. Οι νεαροί που βρίσκονταν για διακοπές στην Αγία Νάπα έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη. Σήμερα θα επιστρέψουν στο σπίτι τους και στις οικογένειές τους. Η κυπριακή Αστυνομία έφερε εις πέρας την έρευνα της υπόθεσης, με πολύ επαγγελματισμό”.

Πανηγυρισμοί έξω από την ΑΔΕ Αμμοχώστου

Με πανηγυρισμούς γίνεται η υποδοχή των νεαρών οι οποίοι αναμένεται να φθάσουν στην ΑΔΕ Αμμοχώστου για να αφεθούν και επίσημα ελεύθεροι.

Ήδη στο χώρο έφθασαν από νωρίς εκπρόσωποι των Ισραηλινών Μέσων αλλά και συγγενικά πρόσωπα των νεαρών που διέμεναν στην Κύπρο από την πρώτη μέρα που τέθηκαν υπό κράτηση οι νεαροί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα