“Κύριε πρωθυπουργέ, σώσε με παιδάκι μου”

Διαβάζεται σε 1'
“Κύριε πρωθυπουργέ, σώσε με παιδάκι μου”

Έκκληση στον Αντ. Σαμαρά κάνει μια σεισμόπληκτη γιαγιά 101 ετών, που ζει, λόγω της γραφειοκρατίας, εδώ και τέσσερα χρόνια σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι

Στον Αντώνη Σαμαρά έχει εναποθέσει μια υπερήλικη τις ελπίδες της για εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερα χρόνια με το σπίτι της.

Η 101 ετών γιαγιά, που ζει στο Σκουροχώρι Ηλείας, μένει από το 2008 σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι, το οποίο για την ακρίβεια, περισσότερο με παράπηγμα μοιάζει. Ο σεισμός που είχε σημειωθεί στην περιοχή το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς προκάλεσε αρκετές και σοβαρές ζημιές στην οικία της, τις οποίες δεν μπορεί να επισκευάσει λόγω της απίστευτης ελληνικής γραφειοκρατίας.

Στα τέσσερα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, τρία κλιμάκια μηχανικών έλεγξαν το σπίτι και το έκριναν ακατάλληλο, στην πορεία εγκρίθηκε η κατασκευή νέου χώρου στέγασης αλλά το θέμα έχει “παγώσει”, αφού λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων, οι άδειες δεν υπογράφονται για να τελειώσει το μαρτύριο της.

Έτσι η υπερήλικη, που ζει μόνη της και είναι κατάκοιτη, από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη λύση, αναγκάζεται να μένει σε ένα σπίτι που δεν της προσφέρει τίποτα και κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας να την γλιτώσει από το μαρτύριο που περνάει στην ευαίσθητη ηλικία που βρίσκεται.

Πηγή: patrisnews.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα