Κιβωτός του Κόσμου: Νέα προθεσμία έλαβε ο πατέρας Αντώνιος

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα προθεσμία έλαβε ο πατέρας Αντώνιος
Πατέρας Αντώνιος INTIME NEWS

Δεύτερη προθεσμία για τον πατέρα Αντώνιο,προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για τα αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία κατά ανηλίκων, τα οποία ερευνά η Εισαγγελία Ανηλίκων.

Νέα προθεσμία για τις εξηγήσεις του έλαβε από τις Εισαγγελείς Ανηλίκων ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του ΜΚΟ Κιβωτός του Κόσμου πατέρας Αντώνιος, ελεγχόμενος για δύο βαρύτατες σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων που φιλοξενούνταν σε δομές.

Ο ιερέας έλαβε προθεσμία για άλλες δέκα ημέρες, δεύτερη που λαμβάνει, μέσω των συνηγόρων του προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του για τα αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία κατά ανηλίκων που η Εισαγγελία Ανηλίκων ερευνά αν διαπράχθηκαν.

Η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση που έχει αποσταλεί στον ιερωμένο, αφορά το κακούργημα της ασέλγειας σε βαθμό κακουργήματος με την δικογραφία να περιλαμβάνει δύο περιπτώσεις φιλοξενούμενων αγοριών, ενώ παράλληλα του ζητούνται εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες σε βάρος αδύναμων προσώπων κατά συρροή. Το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις ο πατέρας Αντώνιος, αφορά τις καταγγελίες ενός 19χρονου, σήμερα, πρώην φιλοξενούμενου σε σπίτι της Κιβωτού σε πόλη της επαρχίας και ενός αγοριού 15 ετών

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα