Κλείνει σχολείο στα Τρίκαλα – Εντοπίστηκαν πάνω από τέσσερις οχιές

Διαβάζεται σε 1'
Κλείνει σχολείο στα Τρίκαλα – Εντοπίστηκαν πάνω από τέσσερις οχιές
Φωτογραφία αρχείου iStock

Περισσότερα από τέσσερα φίδια και συγκεκριμένα, οχιές, εντοπίστηκαν το προηγούμενο διάστημα σε δημοτικό σχολείο των Τρικάλων, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για το άμεσο κλείσιμό του.

Κλειστό για δύο ημέρες θα μείνει το Δημοτικό Σχολείο του Ζάρκου στα Τρίκαλα, καθώς εντοπίστηκαν φίδια -και μάλιστα οχιές- μέσα στο σχολικό κτήριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το trikalanews.gr, μαθητές, γονείς, αλλά και εκπαιδευτικοί που εντόπισαν το τελευταίο διάστημα πάνω από τέσσερα φίδια, ενημέρωσαν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Τρικάλων και το Δήμο Φαρκαδόνας με τους φορείς να παίρνουν άμεσα την απόφαση να κλείσει το σχολείο και να μπει ειδική ομάδα απομάκρυνσης των φιδιών.

Ήδη η παρέμβαση έχει ξεκινήσει και τα παιδιά τις επόμενες δύο ημέρες θα κάνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Η παρουσία των φιδιών, αποδίδεται στα πλημμυρικά φαινόμενα μιας και το Ζάρκο ήταν στεγνό μεν αλλά περικυκλωμένο από νερά. Αποτέλεσμα, τα φίδια να βγούνε μέχρι το χωριό και δυστυχώς και στο σχολείο.

Ευτυχώς, όπως μας ενημέρωσε και ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, δεν είχαμε κάποιο περιστατικό δαγκώματος, ωστόσο το πρόβλημα δεν παραμένει να είναι σοβαρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα