Κορονοϊός: Έκλεισε η ΔΟΥ Ηρακλείου –Την είχε επισκεφθεί άτομο θετικό στον ιό

Κορονοϊός: Έκλεισε η ΔΟΥ Ηρακλείου –Την είχε επισκεφθεί άτομο θετικό στον ιό
cretapost.gr

Συναγερμός σήμανε στην ΔΟΥ Ηρακλείου καθώς την επισκέφθηκε ο 45χρονος που φέρεται να είναι θετικός στον ιό.

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 10 το πρωί στα γραφεία της ΔΟΥ Ηρακλείου Κρήτης καθώς οι υπάλληλοι παρακαλούσαν τον κόσμο να μην προσέλθει εντός του κτιρίου για λόγους ασφαλείας.

Οπως αναφέρει το Cretapost.com, o 45χρονος Ηρακλειώτης που έχει διαγνωστεί με κορονοϊό είχε επισκεφθεί τις υπηρεσίες του ιδρύματος τις προηγούμενες ημέρες λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost το προσωπικό προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον ΕΟΔΥ προκειμένου να τους δώσουν οδηγίες για το πως θα κινηθούν, ωστόσο οι γραμμές είναι κατειλημμένες. Οι πόρτες για προληπτικούς λόγους έκλεισαν προκειμένου να προστατευτούν οι πολίτες. 

Χωρίς καμία διαμαρτυρία απλοί πολίτες και φοροτεχνικοί μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό αποχώρησαν. Ίδια κατάσταση επικράτησε και στον ΟΑΕΔ Σε κλείσιμο των γραφείων του προχώρησε και ο ΟΑΕΔ καθώς βρίσκεται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα. Οι υπάλληλοι ενημέρωσαν το κοινό ,το οποίο αμέσως αποχώρησε ενώ με βάση τις οδηγίες οι δύο υπηρεσίες αναμένεται να απολυμανθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα