Κορoνοϊός: Λουκέτα σε καφετέριες και ταβέρνες στην Κρήτη

Κορoνοϊός: Λουκέτα σε καφετέριες και ταβέρνες στην Κρήτη
Κλειστό καφενείο - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Πρόκειται για ένα καφέ μπαρ στα Χανιά και μία ταβέρνα στο Λασίθι που σέρβιραν μετά τις 12 το βράδυ καθώς και για μια επιχείρηση στην οποία υπήρξαν υπεράριθμοι πελάτες.

Τρεις επιχειρήσεις στην Κρήτη έβαλαν λουκέτο μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν οι αρχές για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για ένα καφέ μπαρ στα Χανιά και μία ταβέρνα στο Λασίθι που σέρβιραν μετά τις 12 το βράδυ. Οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ έκαστος ενώ αναστέλλεται η λειτουργία τους για τρεις ημέρες.

Την ίδια ώρα, στο Ηράκλειο «σφραγίστηκε» κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για 15 ημέρες εξαιτίας του ότι υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 10.000 ευρώ.

37 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας

Παράλληλα, με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκαν οι έλεγχοι για τη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους και πολίτες. Το Σαββάτου 29/8 βεβαιώθηκαν 37 συνολικά πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε όλη την Κρήτη.

Η κατανομή των προστίμων έχει ως εξής:

Χανιά: 24 πρόστιμα σε πεζούς

Ρέθυμνο: 5 πρόστιμα συνολικά, τρεις σε εργαζόμενους και δύο σε πελάτες σούπερ μάρκετ.

Ηράκλειο: 4 πρόστιμα συνολικά, δύο σε υπαλλήλους, ένα σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα σε ιδιοκτήτη παντοπωλείου.

Λασίθι: 4 πρόστιμα συνολικά, δύο σε πελάτες και δύο σε οδηγούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων
 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα