Κρήτη: Ένοχος κρίθηκε 55χρονος για βιασμό και αιμομιξία με θύμα την κόρη του

Κρήτη: Ένοχος κρίθηκε 55χρονος για βιασμό και αιμομιξία με θύμα την κόρη του
Περιπολικό αστυνομίας (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο καταδικασθείς, παραδέχτηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι συνέβησαν μόνο τις χρονιές 2017 έως 2019 διάστημα που η κόρη του ήταν ενήλικη.

Ένοχος κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ο 55χρονος από την Κίσσαμο Χανίων που κατηγορήθηκε το Δεκέμβριο του 2019 και δικάστηκε σήμερα για τις πράξεις βιασμού και αιμομιξίας σε βάρος της κόρης, για περίοδο 15 ετών. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 10 ετών κατά συγχώνευση.

Ο καταδικασθείς που παραδέχτηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι όσα έπραξε συνέβησαν μόνο τις χρονιές 2017 έως 2019 διάστημα που η κόρη του ήταν ενήλικη και όχι ανήλικη, όπως κατηγορήθηκε, καθώς επίσης πως όλα γινόντουσαν με τη συναίνεση της.

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να οδηγηθεί πίσω στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείτο μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κισσάμου και των Χανίων. Η νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με την μητέρα της βρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, λόγω θεμάτων υγείας όπως ειπώθηκε είχε εγκαταλείψει το σχολείο με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο πατέρας της και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα