Μακελειό στη Βάρη: Οι μαφιόζοι κρύβονταν στην Ελλάδα από την αντίπαλη φατρία

Μακελειό στη Βάρη: Οι μαφιόζοι κρύβονταν στην Ελλάδα από την αντίπαλη φατρία
Βάρη: Τέσσερις οπλισμένοι εισέβαλαν σε ταβέρνα και σκότωσαν δυο άτομα. Eurokinissi

Υλικά κλειστών κυκλωμάτων αναζητούν και αναλύουν στην Ασφάλεια ενώ αναμένονται αποτελέσματα από τα ευρήματα στο σημείο που έχουν μεταφερθεί για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Γνωστοί στις Αρχές της Σερβίας και του Μαυροβουνίου είναι τα θύματα του μακελειού στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα» στην Βάρη, ως βαρόνοι ναρκωτικών και υψηλόβαθμα στελέχη της τοπικής Μαφίας. Οι δυο βαρόνοι βρίσκονταν στην Ελλάδα από τον περασμένο Αύγουστο, και στην Αθήνα από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Βεβαίως, καθώς ήταν διεθνώς διωκόμενοι, βρίσκονταν στην χώρα μας με πλαστά στοιχεία, μόνοι τους και από τα Χριστούγεννα έως τώρα τους είχαν επισκεφτεί οι γυναίκες τους και τα παιδιά τους.

Στην Ελληνική Αστυνομία δεν προκύπτει μέχρι τώρα κάποιο στοιχείο που να τους συνδέει με το εγχώριο έγκλημα ή με περιπτώσεις ομοεθνών τους από το παρελθόν και σε αυτή την χρονική στιγμή τουλάχιστον οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, θεωρούν πως εδώ απλά είχαν βρει καταφύγιο από διωκτικές Αρχές και από την αντίπαλη μαφιόζικη οργάνωση, με την οποία στο παρελθόν όμως αποτελούσαν μία ενοποιημένη μεγάλη εγκληματική οργάνωση.

Αστυνομικός στην ταβέρνα Βοσκοπούλα της Βάρης. Eurokinissi

 

Αυτή στη συνέχεια διαχωρίστηκε στις οργανώσεις «Σκάλιαρι» που ανήκαν οι δύο άντρες και «Καβάτσκι» με ένα πόλεμο μεταξύ τους που έχει αφήσει δεκάδες νεκρούς και ενδεχομένως σε αυτό τον πόλεμο βρίσκονται και οι απαντήσεις για τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης από τέσσερις ενόπλους στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα», μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους και μπροστά στα μάτια αθώων πολιτών.

Η διαφυγή των δραστών έγινε με ένα μαύρο τζιπ και πλέον οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ίχνη που θα τους βοηθήσουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα