Βάρη: Διπλή εκτέλεση στην ταβέρνα μπροστά σε γυναικόπαιδα – Σλοβένος και Μαυροβούνιος οι νεκροί

Βάρη: Διπλή εκτέλεση στην ταβέρνα μπροστά σε γυναικόπαιδα – Σλοβένος και Μαυροβούνιος οι νεκροί
Η ταβέρνα στη Βάρη όπου ένοπλοι σκότωσαν δύο άνδρες Eurokinissi

Τα θύματα ένας άντρας από Σλοβενία και ένας από το Μαυροβούνιο. Τραυματίστηκε και η γυναίκα ενός εκ των θυμάτων. Μπροστά στα παιδιά τους η εκτέλεση.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για το μακελειό στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα» στη Βάρη, που έγινε νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής.

Ξαφνικά, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στην ταβέρνα και κατευθύνθηκαν στο τραπέζι που βρίσκονταν ένας Σλοβένος και ένας Μαυροβούνιος με τις γυναίκες και τα παιδιά τους και έτρωγαν, συνολικά 7 άτομα.

Μπροστά στα παιδιά των θυμάτων και μπροστά στα μάτια αρκετών άλλων ανυποψίαστων πολιτών οι τέσσερις εκτελεστές έβγαλαν όπλα και εκτέλεσαν πυροβολώντας στα κεφάλια τους δύο άντρες ενώ τραυμάτισαν και την γυναίκα ενός εκ των θυμάτων, πυροβολώντας την στα πόδια.

Στο κατάστημα επικράτησαν σκηνές πανικού, ενώ οι δράστες έτρεξαν έξω και τράπηκαν σε φυγή. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο αντρών και παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες στη γυναίκα από το Μαυροβούνιο.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που λαμβάνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες ενώ διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί πόσο καιρό βρίσκονταν στη χώρα τα θύματα με τι ασχολούνταν, αν πραγματοποιούσαν απλά ταξίδι κλπ. καθώς ο τρόπος με τον οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό παραπέμπει σε μαφιόζικο χτύπημα και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα