Μάνδρα: Μαφιόζικου τύπου εκτέλεση επιχειρηματία – Βρέθηκε απανθρακωμένος σε ΙΧ

Διαβάζεται σε 2'
Μαφιόζικου τύπου εκτέλεση επιχειρηματία στη Μάνδρα
Μαφιόζικου τύπου εκτέλεση επιχειρηματία στη Μάνδρα Eurokinissi

Απανθρακωμένος βρέθηκε γνωστός έμπορος κρεάτων από την περιοχή των Μεγάρων. Οι δράστες όπως όλα δείχνουν τον εκτέλεσαν, πέταξαν το καλάσνικοφ στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία ύστερα από μία μαφιόζικου τύπου εκτέλεση σε βάρος ενός γνωστού εμπόρου κρεάτων από την περιοχή των Μεγάρων και παράγοντα της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης σε σχεδόν ερημικό σημείο, στην περιοχή της Μάνδρας.

Αρχικά κλήθηκε η Πυροσβεστική στο σημείο για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο. Σχεδόν ταυτόχρονα κλήθηκε η Άμεση Δράση αρχικά για πυροβολισμούς στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης και στη συνέχεια για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν από το όχημα ένα εντελώς απανθρακωμένο πτώμα ενώ στο σημείο έφτασαν σύντομα και αστυνομικές δυνάμεις που διαπίστωσαν πως πρόκειται για έγκλημα.

Γύρω από το καμένο αυτοκίνητο υπήρχαν κάλυκες, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο του εκτελεσμένου θύματος βρέθηκε και ένα καμένο καλάσνικοφ, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα πέταξαν μέσα οι δράστες για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά το έγκλημα.

Λίγο πιο κάτω εντοπίστηκε και άλλο καμένο αυτοκίνητο, το οποίο εικάζεται πως ήταν το αρχικό όχημα διαφυγής των δραστών, που επίσης έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Στο σημείο μεταβαίνει κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών, του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής, ενώ τα χαρακτηριστικά της δολοφονίας παραπέμπουν στο οργανωμένο έγκλημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα