Μαρούσι: Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού – Βίντεο ντοκουμέντο

Μαρούσι: Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού – Βίντεο ντοκουμέντο
INTIME

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι. Βίντεο δείχνει τη στιγμή της έκρηξης. Με οπαδικά κίνητρα η επίθεση, δεν λειτουργούσε ο σύνδεσμος.

Βίντεο ντοκουμέντο από την πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στο Μαρούσι είδε το φως της δημοσιότητας.

INTIME

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή, σταμάτησαν μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου, στην οδό Αναβρύτων και τοποθέτησαν στο σημείο εκρηκτική ύλη.

INTIME

Απίο την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 03:45, προκλήθηκαν ζημιές σε οκτώ καταστήματα, επτά σπίτια και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης:

Στο σημείο έσπευσε, μεταξύ άλλων, και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Παράλληλα, διακομίστηκε, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο κάτοικος της περιοχής που αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Με οπαδικά κίνητρα η επίθεση – Δεν λειτουργούσε ο σύνδεσμος

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σύνδεσμος ήταν κλειστός από τα τέλη Ιουλίου αφού είχε λήξει η άδεια του.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της νέας νομοθεσίας δεν μπορούσε να δοθεί άλλη άδεια στον συγκεκριμένο σύνδεσμο, ωστόσο από τις Αρχές θεωρείται ξεκάθαρα πως πρόκειται για βομβιστική επίθεση με οπαδικά κίνητρα και την υπόθεση την έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που οι άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που έφτασαν στο σημείο, έχουν δυσκολευτεί πολύ να βρουν τυχόν υπολείμματα για εξέταση, αφού ο εκρηκτικός μηχανισμός σχεδόν εξαερώθηκε.

Ουσιαστικά μετά τα τελευταία αιματηρά περιστατικά μεταξύ οπαδών ομάδων έχουν αρθεί από το καλοκαίρι όλες οι άδειες λειτουργίας συνδέσμων φιλάθλων και ο μόνος σύνδεσμος που έχει καταφέρει να μείνει ανοιχτός είναι του Παναθηναϊκού στην Λ.Αλεξάνδρας, όμως με το πρόσχημα ότι πρόκειται για πολιτικό κόμμα και όχι για σύνδεσμο, γνωστό ως «Παναθηναϊκό Κίνημα» το οποίο συμμετέχει και στις εκλογές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα