Μεσολόγγι: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την οικογένεια του 31χρονου

Διαβάζεται σε 2'
ΕΛ.ΑΣ
Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ (φωτογραφία αρχείου) (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

Μηνύσεις καταθέσει η οικογένεια του 31χρονου αγνοούμενου από το Μεσολόγγι κατά παντός υπευθύνου και κατά του 50χρονου κρεοπώλη.

Δεκατρείς ημέρες μετά την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, η μητέρα και η κόρη του καταθέτουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου μέσω του δικηγόρου τους.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η μήνυση κατατέθηκε κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση.

Παράλληλα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ενέκρινε το αίτημα του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου για άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς του 50χρονου κρεοπώλη και του 31χρονου αγνοούμενου, για να διαπιστώσει τυχόν οικονομικές συναλλαγές, με βάσει τις μαρτυρίες για τα 17.000 ευρώ που φέρεται να είχε δανείσει στον κρεοπώλη ο 31χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις εκτιμήσεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια να μετατρέπονται σε βεβαιότητα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση διαπίστωσαν επίσης, πως την μοιραία ημέρα ο φίλος του και βασικός ύποπτος της υπόθεσης είχε μία συνομιλία στο κινητό με έναν άλλο φίλο του, την οποία έσβησ. Οι Αρχές κάλεσαν αυτόν τον άνθρωπο και κατάσχεσαν το κινητό του, το οποίο επίσης απέστειλαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια με την ελπίδα να ανακαλύψουν κάτι σημαντικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα