Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Το μυστήριο με το κινητό και το ερώτημα του κρεοπώλη σε τρεις Ρομά

Διαβάζεται σε 2'
Έρευνες της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Έρευνες της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) INTIME

Ο κρεοπώλης, βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, είχε μία συνομιλία στο κινητό με έναν φίλο του, την οποία έσβησε. Τι ρωτούσε όσο ήταν προφυλακιστέος.

Κορυφώνεται όσο περνούν οι ημέρες η αγωνία για την υπόθεση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι με τις έρευνες αστυνομικών, πυροσβεστών και εθελοντών πλέον να έχουν «κλειδώσει» σε μία πολύ μικρότερη ακτίνα από την αρχική, βάσει στοιχείων, στην περιοχή του έλους.

Πλέον, η πεποίθηση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια έχει μετατραπεί σε βεβαιότητα, με τις έρευνες όμως για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη να παίζουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία της έρευνας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση διαπίστωσαν επίσης, πως την μοιραία ημέρα ο φίλος του και βασικός ύποπτος της υπόθεσης είχε μία συνομιλία στο κινητό με έναν άλλο φίλο του, την οποία έσβησε και οι Αρχές κάλεσαν αυτόν τον άνθρωπο και κατέσχεσαν το κινητό του το οποίο επίσης απέστειλαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια με την ελπίδα να ανακαλύψουν κάτι σημαντικό.

Αίσθηση προκαλεί όμως και η ενημέρωση των αστυνομικών από τρεις Ρομά που βρίσκονταν κρατούμενοι στο κρατητήριο με τον κρεοπώλη, ο οποίος σύμφωνα με τους ίδιους, φέρεται να συνεχώς να τους ρωτούσε αν ήξεραν, πώς είναι οι συνθήκες στις Φυλακές Κορυδαλλού…

Μία κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα δεν σχετίζεται τελικά με την υπόθεση, αφού από την ανάλυση προέκυψε πως δεν είναι καν ανθρώπινο το αίμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και μόλις δοθούν κάποιες πρόσθετες απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά στους αστυνομικούς, τότε αναμένεται να εξεταστεί ο βασικός ύποπτος εκ νέου από τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που έχουν μεταβεί τις τελευταίες ημέρες στο Μεσολόγγι για να βοηθήσουν τους συναδέλφους του να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα