Μύκονος: Ελικόπτερο προσγειώθηκε σε παραλία – Έρευνα της ΥΠΑ

Μύκονος: Ελικόπτερο προσγειώθηκε σε παραλία – Έρευνα της ΥΠΑ
Η προσγείωση του ελικοπτέρου σε παραλία της Μυκόνου tiktok

Το ελικόπτερο Έλληνα επιχειρηματία φαίνεται σε βίντεο να προσγειώνεται στον χώρο beach bar στον Πάνορμο Μυκόνου, ελάχιστα μέτρα από τις ξαπλώστρες. Η απάντηση του επιχειρηματία.

Υπό έρευνα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) είναι το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, με ελικόπτερο Έλληνα επιχειρηματία να προσγειώνεται στην παραλία Πάνορμος της Μυκόνου.

Σε βίντεο στα social media φαίνεται το ελικόπτερο να προσγειώνεται στον χώρο beach bar της περιοχής, ελάχιστα μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες.

Όπως τονίζει η ΥΠΑ, αν διαπιστωθούν παραβάσεις των εγκεκριμένων διαδικασιών στην συγκεκριμένη πτήση, θα επιβάλει τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

“Ζητώ συγγνώμη, το λάθος είναι δικό μου”

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος, μιλώντας στο Star, δήλωσε μετανιωμένος. “Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους παρευρισκομένους. Το λάθος είναι καθαρά δικό μου. Βέβαια υπήρχε μια υπόδειξη του σημείου προσγείωσης από τους υπεύθυνους των μαγαζιών αλλά θα έπρεπε εγώ από μόνος μου να κρίνω ότι δεν θα έπρεπε να προσγειωθώ εκεί”.

Και πρόσθεσε: “Δεν είναι κάτι το οποίο μας τιμά κι ούτε ταυτίζεται με τη φιλοσοφία που έχουμε στη ζωή μας. Δεν υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσει κανείς. Δεν έπρεπε όμως να το κάνω. Έχω κάνει τουλάχιστον τρεις φορές μέχρι τώρα ενέργειες αναζήτησης και ανεύρεσης ανθρώπων αλλά γι’ αυτό δεν υπήρχε καμία αναφορά. Τώρα δυστυχώς η μεγάλη μου αγάπη έγινε καταδικαστέα ξαφνικά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα