Μηχανική βλάβη στο Aqua Blue εν πλω για Καβάλα

Μηχανική βλάβη στο Aqua Blue εν πλω για Καβάλα
Eurokinissi

Στο πλοίο επέβαιναν 87 επιβάτες και 50 άτομα πλήρωμα. Το Aqua Blue επέστρεψε στο Λαύριο.

Στο λιμάνι του Λαυρίου, απ’ όπου είχε αναχωρήσει, επέστρεψε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Aqua Blue εξαιτίας μηχανικής βλάβης.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει αργά το βράδυ χθες Τετάρτη για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς Αι-Στράτη, Λήμνο και Καβάλα.

Ενώ είχε φτάσει σε απόσταση εννέα ναυτικών μιλίων από το λιμάνι, παρουσίασε βλάβη λόγω δυσλειτουργίας στα χειριστήρια της γέφυρας και αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Λαύριο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Aqua Blue επέστρεψε με ασφάλεια στις 00:40 στο λιμάνι του Λαυρίου.

Στο πλοίο επέβαιναν 87 επιβάτες και 50μελές πλήρωμα ενώ είχαν φορτωθεί 43 οχήματα. Στην περιοχή έπνεαν βόρειοι άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ.

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρει τα εξής:

«Μηχανική βλάβη λόγω δυσλειτουργίας στα χειριστήρια γέφυρας του Ε/Γ-Ο/Γ ”AQUA BLUE” Ν.Π. 12393 στη θαλάσσια περιοχή 10 ναυτικών μιλίων από λιμένα Λαυρίου, κατά την εκτέλεση δρομολογλιου του από Λαύριο για Άι Στράτη, Λήμνο, Καβάλα με  87 επιβάτες και 50 άτομα πλήρωμα. Το πλοίο επιστρέφει στον λιμένα Λαυρίου. Καιρός Β5 BF».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα