Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου 99-83: “Καθάρισε” ο Μοντέρο με 30άρα
Διαβάζεται σε 2'
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 99-83 του πολύ ανταγωνιστικού Κολοσσού Ρόδου με τον Γιαν Μοντέρο να κάνει τρομερή εμφάνιση με 30 πόντους. 18/36 τρίποντα είχαν οι Ροδίτες που μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο ήταν πίσω με μονοψήφια διαφορά.
- 11 Οκτωβρίου 2026 14:49
Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον αξιόμαχο Κολοσσό Ρόδου, επικρατώντας με 99-83 στη Sunel Arena και έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα της Stoiximan GBL.
Όπως γράφει το SPORT24, κορυφαίος για τους νικητές ο Γιαν Μοντέρο που ήταν μαγικός και τελείωσε το παιχνίδι με 30 πόντους σε 23.28” λεπτά συμμετοχής.
Ο Κολοσσός σούταρε τρομερά από το τρίποντο και τελείωσε τον αγώνα με 18/36 και ποσοστό 50%, αλλά στο τέλος λύγισε από την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων. Τρια λεπτά πριν το τέλος η ομάδα του Λυκογιάννη ήταν στο -8 (88-80) μέχρι να καθαρίσει το ματς για τον Ολυμπιακό ο Δομινικανός γκαρντ.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρινάκης, Χατζημπαλίδης, Νικολαΐδης
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-22, 54-41, 77-67, 99-83
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Μπουρνελές, Πάπας, Μοντέρο, Παπανικολάου, Βεζένκοβ, Εντζάι, Νετζήπογλου, Μιλουτίνοβ, Χολ, Καραγιαννίδης, Φουρνιέ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Λυκογιάννης): Γουίλις, Καράμπελας, Μάνιον, Τσιακμάς, Άπσον, Ευσταθιάδης, Καλαϊτζάκης, Χρηστίδης, Καμπερίδης, Χάρις, Μπάρνετ, Κρούζερ.
Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον Βίκο Ιωαννίνων (18/10, 13:00), ενώ ο Κολοσσός Ρόδου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (17/10, 16:00).