Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 4 από τους 7 για τον θάνατο του 37χρονου – Συμμορία με έδρα τα Σεπόλια

Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 4 από τους 7 για τον θάνατο του 37χρονου – Συμμορία με έδρα τα Σεπόλια
Η καφετέρια στην οποία σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση αιματηρής συμπλοκής, με θύμα έναν 37χρονο, στη Νέα Ιωνία. Οι ταυτοποιήσεις των Αρχών και οι έρευνες για σύλληψη των δραστών.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που άνοιξαν πυρ μέσα σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας, τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/2), με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 37χρονος, που απλώς ήταν εκεί για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει ταυτοποιήσει 4 από τους 7 εμπλεκόμενους στον καβγά, οι οποίοι είναι γνωστοί στις Αρχές καθώς φέρονται να αποτελούν μέλη συμμορίας Αλβανών με ποινικό παρελθόν.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, φέρονται να έχουν ως αρχηγείο τους γνωστό κλαμπ στα Σεπόλια και κάποιοι από αυτούς έχουν εργαστεί ως σωματοφύλακες σε γνωστούς τράπερς σε όλη την Ελλάδα.

Οι Αρχές αναζητούν τρία ακόμα άτομα ώστε να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν όλοι τους, καθώς υπάρχει ο φόβος κάποιοι να επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία.

Τα δύο πολυτελή οχήματα και οι κάλυκες

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και δύο τζιπ. Το μαύρο πολυτελές που ήταν σταθμευμένο στη γωνία της καφετέριας καθώς και το ασημί με το οποίο φέρονται να διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς, αλλά στη συνέχεια εντοπίστηκε.

Επίσης, εξετάζονται και οι κάλυκες για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη επίθεση.

Το χρονικό της συμπλοκής

Το περιστατικό στην καφετέρια ξεκίνησε όταν ένας ή δύο από εμπλεκόμενους τράβηξαν όπλα και πυροβόλησαν με αποτέλεσμα μία σφαίρα να καρφωθεί πισώπλατα σε έναν 37χρονο άντρα από την Αλβανία, ο οποίος καθόταν αμέριμνος με την παρέα του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, το θύμα εργαζόταν ως υδραυλικός και ταυτοποιήθηκε από τον αδελφό του. Μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου δύο ώρες αργότερα κατέληξε.

Από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλλεξαν 9 κάλυκες από πιστόλι.

Στο σημείο βρέθηκε παρατημένο, επίσης, μισθωμένο πολυτελές τζιπ που ανήκε σε έναν από τους εμπλεκόμενους, ενώ λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και το όχημα με το οποίο διέφυγαν.

Οι άντρες της Ασφάλειας έχουν συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό και έχουν λάβει καταθέσεις, ώστε να μπορέσουν να εντοπίσουν τους δράστες και να τους συλλάβουν.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ εντελώς συμπωματικά είναι ο πατέρας του ανήλικου που έπεσε θύμα ληστείας από νεαρούς στα Πατήσια οι οποίοι τον μαχαίρωσαν και τονίζεται ότι σε καμία των περιπτώσεων τα δύο περιστατικά δεν συσχετίζονται από τις Αρχές μεταξύ τους και πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά γεγονότα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα