Νέα “συγγνώμη” από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Νέα “συγγνώμη” από τον Προκόπη Παυλόπουλο
Ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος

Την υπόσχεση ότι η πολιτεία θα κάνει ότι είναι δυνατό για τους πυροπαθείς, έδωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στην "Απογευματινή"

Ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Απογευματινή”, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα ξεχάσει τους πυροπαθείς, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στον Γ. Παπανδρέου για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της κας Φώφης Γεννηματά και της κας Βούλας Πατουλίδου.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε και πάλι “συγγνώμη” από τους πυρόπληκτους, καθώς όπως είπε σε τέτοιες καταστροφές “η ευθύνη της πολιτείας είναι αντικειμενική”. Επίσης, δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι το κράτος θα βοηθήσει τους πυροπαθείς και δεν θα τους ξεχάσει, αν και παραδέχθηκε ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο αυτών που έχουν χάσει τους δικούς τους ανθρώπους. Ερωτηθείς για τα περί οργανωμένου σχεδίου στο θέμα των πυρκαγιών, ο κ. Παυλόπουλος απάντησε ότι τόσες εστίες φωτιάς δεν οφείλονται μόνο σε συμπτώσεις και ότι σε κάθε περίπτωση τα αίτια ερευνώνται.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν παρέλειψε να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση στα ΚΕΠ, τα οποία, όπως είπε, “παραδόθηκαν στη νυν κυβέρνηση σε κατάσταση διάλυσης”. Ο απερχόμενος υπουργός Εσωτερικών υποσχέθηκε ότι το έργο εκσυγχρονισμού των ΚΕΠ προχωράει και θα ολοκληρωθεί με ορίζοντα οχταετίας, όπως αναφερόταν στο πρόγραμμα της ΝΔ το 2004. Τέλος, ο κ. Παυλόπουλος, άσκησε σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου για τους χειρισμούς του στο θέμα των υποψηφιοτήτων της κας Γεννηματά και της κας Πατουλίδου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ” είναι δύσκολο να εμπιστευθεί κανείς έναν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος αδυνατεί να καταρτίσει ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα