Νέα Σμύρνη: Τους έπιασαν με περισσότερα από 35 κιλά κάνναβης

Νέα Σμύρνη: Τους έπιασαν με περισσότερα από 35 κιλά κάνναβης
Όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας Eurokinissi

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης-Κατασχέθηκαν 35 κιλά και 500 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και 4 κιλά και 665 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, τρία άτομα (δύο Έλληνες και ένας Βούλγαρος) για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της Δίωξης για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των προαναφερόμενων στη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης, εντοπίστηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν σε συσχετιζόμενες, με τους κατηγορούμενους, οικίες βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 35.500 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβης, 4.665 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 10.605 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 7 συσκευές κινητών τηλεφώνων, πλήθος συσκευασιών και δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα