Νέα Σμύρνη: Βρέθηκε η ανήλικη που είχε εξαφανιστεί

Νέα Σμύρνη: Βρέθηκε η ανήλικη που είχε εξαφανιστεί
Χαμόγελο του Παιδιού Menelaos Myrillas / SOOC

Λήξη συναγερμού που είχε σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη που διέμενε στη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη "Αγία Βαρβάρα".

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση της 16χρονης Αθηνά Τάμτα, η οποία το βράδυ της 12ης Ιουλίου του 2023, εξαφανίστηκε από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη “Αγία Βαρβάρα”, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η ίδια όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση είναι καλά στην υγεία της και έτσι το “Χαμόγελο του Παιδιού” προχώρησε στην απενεργοποίηση του Missing Kid Alert, που είχε ενεργοποιήσει την Πέμπτη (27/07).

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του παιδιού”

Η περιπέτεια της Αθηνάς Τάμτα Τ. , 16 ετών, έληξε σήμερα, 28/07/2023 δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που την αναζητούσαν. Στις 27/07/2023, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν εισαγγελικής εντολής, είχε προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της Αθηνάς Τάμτα Τ. Η Αθηνά Τάμτα Τ., 16 ετών χάρη στη δημοσιότητα του Missing Alert επέστρεψε και είναι καλά στην υγεία της.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Αθηνά Τάμτα Τ. και τους οικείους της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα