Novartis: Αιχμές για την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και από τον Κωνσταντίνο Φρουζή

Novartis: Αιχμές για την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και από τον Κωνσταντίνο Φρουζή
Ο Κωνσταντίνος Φρουζής Eurokinissi

Ο βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση Novartis, Κ. Φρουζής, κατέθεσε σήμερα αναφορά στον Άρειο Πάγο, ζητώντας να ερευνηθούν όσα καταγγέλλει.

Προσπάθειες να ανοίξει τραπεζικό του λογαριασμό κάνει ο Κ. Φρουζής, βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση Novartis, αφήνοντας αιχμές σε βάρος της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς για τη μέχρι τώρα πορεία των αιτημάτων του.

Σε αναφορά του στον Άρειο Πάγο, ο Κ. Φρουζής υποστηρίζει πως οι αιτήσεις του επί της ουσίας πέφτουν στο κενό, καθώς πλην της Ελένης Τουλουπάκη όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι να απαντήσουν. Αναλυτικότερα, ύστερα από τις καταγγελίες του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιω. Αγγελή, ο Κ. Φρουζής αναφέρει ότι ήδη έχει απορριφθεί μία φορά από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς το αίτημα του να αρθεί η δέσμευση στον μοναδικό τραπεζικό λογαριασμό που είχε στο εξωτερικό, ενώ στη συνέχεια και η δεύτερη αίτησή του κατέληξε στην ίδια εισαγγελία καθώς το Συμβούλιο Εφετών δήλωσε αναρμόδιο.

«Διερωτώμαι πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, δηλαδή η κ. Εισαγγελέας να κρίνει εκ νέου την αίτηση που στρέφεται κατά της απορριπτικής κρίσης της», επισημαίνει στην αναφορά του και προσθέτει ότι «μέχρι σήμερα ουδεμία απόφαση επί της αιτήσεως μου έχει εκδοθεί με καταστροφικές για εμένα και την οικογένεια μου συνέπειες», ζητώντας τη διερεύνηση των καταγγελλομένων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα