Ωραιόκαστρο: Διαψεύδει ο πατέρας της 20χρονης ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Ωραιόκαστρο: Διαψεύδει ο πατέρας της 20χρονης ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει
Πτώση του ΙΧ του 67χρονου άνδρα στο Ωραιόκαστρο Oraiokastro24.gr

"Όχι, δεν πήγα να αυτοκτονήσω εκεί που σκοτώθηκε η κόρη μου", αναφέρει ο 67χρονος πατέρας της 20χρονης για την πτώση του με ΙΧ στο παλιό λατομείο στο Ωραιόκαστρο.

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει, προχώρησε ο 67χρονος πατέρας της 20χρονης κοπέλας που έχασε τη ζωή της στην περιοχή του παλιού λατομείο στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 67χρονος άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε γκρεμό στο ίδιο σημείο τη Δευτέρα (11/05) και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του, ενώ έπειτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Την Τρίτη (12/05) ο ΑΝΤ1 μετέδωσε πως ο 67χρονος δήλωσε ότι η πτώση του ΙΧ του δεν οφειλόταν σε ατύχημα, αλλά πως προσπάθησε να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, εκεί που είχε σκοτωθεί η 20χρονη κόρη του.

Σε δηλώσεις του στο Oraiokastro24.gr, ο 67χρονος άνδρας ξεκαθάρισε ότι οι πληροφορίες που διέρρευσαν ήταν ψευδείς και λανθασμένες, ενώ έκανε θερμή παράκληση να αφήσουν ήσυχη την οικογένειά του, αλλιώς θα κινηθεί νομικά.

Όπως ανέφερε: “Όχι, δεν πήγα να αυτοκτονήσω εγώ εχθές εκεί που σκοτώθηκε η κόρη μου. Κάποιοι οι οποίοι θέλουν να χαρακτηρίζονται ρεπόρτερ χωρίς να μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν τα στοιχεία, πέφτοντας στην παγίδα της πρωτιάς του άμεσου ρεπορτάζ έκαναν ένα ολέθριο λάθος, χωρίς να αντισταθμίσουν τις τραγικές συνέπειες αυτής τους της πράξης. Διέρρευσαν λανθασμένα στον τύπο, χωρίς να τους δοθεί η σχετική άδεια, ότι ο προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου στο σημείο που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα της κόρης μου. Παρακαλώ πολύ να αποκατασταθεί η αλήθεια άμεσα αλλιώς θα κινηθώ νομικά. Παρακαλώ να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια μου”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα