Όταν η Χριστίνα “παντρεύτηκε” την Μαρία: Γάμος με το ζόρι στη Λαμία με “κουμπάρο” τον ΕΦΚΑ

Όταν η Χριστίνα “παντρεύτηκε” την Μαρία: Γάμος με το ζόρι στη Λαμία με “κουμπάρο” τον ΕΦΚΑ
Γκέι γάμοι - Φωτό αρχείου AP

Κοιμήθηκε ανύπαντρη και ότι ξύπνησε και μπήκε στο σύστημα να ελέγξει τον ΕΦΚΑ της διαπίστωσε ότι ήταν... παντρεμένη με μία "Μαρία".

Θα μπορούσε να είναι σενάριο μιας φαρσοκωμωδίας, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό γεγονός. Μια γυναίκα από τη Λαμία κάνοντας τυχαία διαδικτυακό έλεγχο για την ΕΦΚΑ της, διαπίστωσε ότι την έχουν… “παντρέψει” με άτομο του ίδιου φύλου, το οποίο μάλιστα έχει υπό την προστασία της.

Η έκπληξη για την κυρία Χριστίνα ήταν τεράστια, όταν συνειδητοποίησε ότι για τον ΕΦΚΑ έχει μία σύζυγο που ονομάζεται “Μαρία”.

Η πρώτη αντίδραση ήταν φυσικά ένα μεγάλο σοκ για αυτόν τον… “γάμο με το ζόρι”. Η κυρία Χριστίνα διαπίστωσε μάλιστα ότι είχε την 36χρονη “σύζυγό” της υπό την ασφαλιστική “σκέπη” της.

Η γυναίκα κατήγγειλε στους αρμόδιους το γεγονός, οι οποίοι προχώρησαν στην… έκδοση του “διαζυγίου” και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Η κυρία Χριστίνα μετά τη λύση της παρεξήγησης αντιμετωπίζει το όλο θέμα με χιούμορ, αναφερόμενη και στις πλάκες που της κάνουν οι φίλοι της, επειδή δεν τους κάλεσε στο γάμο της.

Όταν η Χριστίνα διαπίστωσε ότι "παντρεύτηκε" την Μαρία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα