Πάγκαλος μαινόμενος

Πάγκαλος μαινόμενος
Ο εκρηκτικός Θεόδωρος Πάγκαλος

"Καραγκιόζηδες" χαρακτήρισε όσους ενεπλάκησαν στο θέμα των ταυτοτήτων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Έθνος"

“Καραγκιόζηδες” χαρακτήρισε όσους ενεπλάκησαν στο θέμα των ταυτοτήτων, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Έθνος”.

Ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε σε όσους είχαν ανακινήσει τότε το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “κορόιδεψαν το λαό για να κάνουν πόλεμο εναντίον της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ” και πρόσθεσε ότι “όταν ήρθε η Δεξιά του Κυρίου, όλα ξεχάστηκαν”.

Φυσικά από τα πυρά του πληθωρικού βουλευτή δεν ξέφυγε η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Ο κ. Πάγκαλος είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα, διότι βλάπτει τον τόπο. Για τον κ. Καραμανλή είπε ότι επιχειρεί με συμψηφισμούς να συγκαλύψει τη διαφθορά και ότι παίζει με το χρόνο των εκλογών ως….αρπαχτικό της εξουσίας. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, διότι αν ο κύριος Καραμανλής τις κάνει πρόωρα και τις χάσει θα επωμιστεί προσωπικά την ευθύνη της ήττας.

Ο κ. Πάγκαλος δεν έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με το ΚΚΕ, λέγοντας πως ο κύκλος αυτής της διαμάχης έκλεισε. Τέλος, αναφέρθηκε και στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την άποψη ότι σε αυτό θα πρέπει να συμμετέχουν καταξιωμένοι άνθρωποι, προερχόμενοι από την κοινωνία και όχι γυρολόγοι της πολιτικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα