Παγκράτι: Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης – Αγνοείται και η φίλη της

Διαβάζεται σε 2'
eksafanisi
Εξαφάνιση 16χρονης στο Παγκράτι Χαμόγελο του Παιδιού

Αγωνία στην υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης Αναστασίας Μ. στο Παγκράτι, καθώς ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός missing alert και για τη συνομήλικη φίλη της.

Ακόμα μια εξαφάνιση φέρνει στο φως της δημοσιότητας το “Χαμόγελο του Παιδιού”, που πιθανόν να συνδέεται με την εξαφάνιση 16χρονης στο Παγκράτι, πριν δύο ημέρες.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Στις 19/12/2023, πρωινές ώρες εξαφανίστηκε από το Παγκράτι Αττικής, η Σάρα Μ. 16 ετών.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Σάρα και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχειών της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Ενδεχομένως η ανήλικη Σάρα Μ., να βρίσκεται μαζί με την συνομήλικη φίλη της Αναστασία Μ., για την οποία στις 19/12/2023 ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός missing alert.

Η Σάρα Μ. έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει χάλκινα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια.

Είναι άγνωστο το τι ρούχα φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, είχε μαζί της μαύρη σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

eksafanisi
Εξαφάνιση 16χρονης στο Παγκράτι Χαμόγελο του Παιδιού

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα