Πανελλήνιες 2021: Εξέταση στα μαθηματικά για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάζονται σήμερα στα Μαθηματικά, ενώ την Παρασκευή, 18 Ιουνίου, οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάζονται στην Κοινωνιολογία, την Χημεία και την Πληροφορική.
- 17 Ιουνίου 2021 06:23
Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις συνεχίζονται σήμερα (17/6) με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα Μαθηματικά (‘Αλγεβρα), ενώ την Παρασκευή, 18 Ιουνίου, οι μαθητές των ΓΕΛ εξετάζονται στην Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.
Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ..
Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις