Παρακολουθούσε την αστυνομία με ασυρμάτους

Παρακολουθούσε την αστυνομία με ασυρμάτους

Ένας 63χρονος συνελήφθη στην Πάτρα. Είχε αποθηκευμένες στη μνήμη φορητών ασυρμάτων τις συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι μόνο

Την επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους αστυνομικοί αλλά και άλλες δημόσιες υπηρεσίες παρακολουθούσε ένας 63χρονος, που συνελήφθη στην Πάτρα.

Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν δύο φορητοί ασύρματοι με ισάριθμους φορτιστές και τέσσερις κάλυκες από πολεμικό τουφέκι ενώ στην μπαγκαζιέρα του δίκυκλου του ανακαλύφθηκε ένας ακόμη φορητός ασύρματος. Σε όλους τους ασύρματους υπήρχαν αποθηκευμένες στη μνήμη οι συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 63χρονος, που κατηγορείται για παράνομη κατοχή ασυρμάτων και πυρομαχικών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα