Πατέρας Καμπανού για Νέα Φιλαδέλφεια: “Θεωρούσα ότι ο Άλκης ήταν το τελευταίο θύμα – Δυστυχώς όλα συνεχίζονται”

Πατέρας Καμπανού για Νέα Φιλαδέλφεια: “Θεωρούσα ότι ο Άλκης ήταν το τελευταίο θύμα – Δυστυχώς όλα συνεχίζονται”
O Αριστείδης Καμπανός INTIME NEWS

Συγκλονίζει ο πατέρας του Άλκη Καμπανού για τη δολοφονία του 29χρονου στη Νέα Φιλαδέλφεια. "Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με τους γονείς του αλλά τα λόγια είναι φτωχά".

Αν μη τι άλλο η τοποθέτηση του Αριστείδη Καμπανού, πατέρα του τελευταίου -μέχρι το χθεσινό- θύματος οπαδικής βίας Άλκη, για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ειδικό βάρος.

Ο κ. Καμπανός, μιλώντας στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε συγκλονισμένος για τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να επικοινωνήσει με τους γονείς του θύματος, αν και, όπως είπε, “τα λόγια είναι φτωχά”.

“Έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι. Είμαι συγκλονισμένος και εγώ και η σύζυγός μου. Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά δυστυχώς όλα συνεχίζονται. Τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνει τον πόνο των γονιών που έχασαν το παιδί τους. Θα βρούμε την ευκαιρία κι εμείς να τους δώσουμε δυο λόγια παρηγοριάς, αλλά τα λόγια είναι φτωχά”, ήταν η δήλωσή του για όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν έξω από την OPAP Arena.

Μητέρα Άλκη: “Κουράγιο και δύναμη στους γονείς του Μιχάλη”

Από την πλευρά της, η μητέρα του Άλκη Καμπανού, δήλωσε: “Είναι μία παράλογη βία που πηγαίνει να γίνει πανευρωπαϊκό, ίσως και παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν υπάρχουν λόγια, ειλικρινά. Τις επόμενες μέρες θα έρθουμε σε επικοινωνία με τους γονείς του Μιχάλη. Κουράγιο, δύναμη. Δυστυχώς είναι ακόμα στην αρχή. Έχουν μεγάλο αγώνα. Περάσαμε κι εμείς αρκετά. Δεν υπάρχουν λόγια”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα