ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Όλες οι εξελίξεις για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού Θεσσαλονίκη.

Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Δολοφονία Καμπανού: "Δεν κατέβηκα ποτέ από το αυτοκίνητο" ισχυρίστηκε ο 12ος κατηγορούμενος

Με την κατάθεση του 12ου κατηγορούμενου, ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 12 για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν κατέβηκε ποτέ από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει λεπτομέρειες της επίθεσης.

Λουλούδια και κεριά στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Δολοφονία Καμπανού: "Χτύπησα τον φίλο του Άλκη στο κεφάλι με στειλιάρι" κατέθεσε ο 11ος κατηγορούμενος

Με την απολογία του 11ου κατηγορούμενου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Ο κατηγορούμενος δήλωσε "βαθιά μετανιωμένος" για την επίθεση και ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες του Άλκη και των φίλων του.

Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Δολοφονία Καμπανού: "Δεν είδα καθόλου τον Άλκη - Όταν έμαθα τι έγινε δεν το χωρούσε το μυαλό μου"

Με την απολογία του 10ου κατηγορούμενου ξεκίνησε η σημερινή δικάσιμος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Ο κατηγορούμενος αρχικά ζήτησε συγγνώμη στην οικογένεια του Άλκη και συνέχισε περιγράφοντας την ημέρα της επίθεσης.

Κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού προσέρχονται στο δικαστήριο

Άλκης Καμπανός: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη με τις απολογίες των κατηγορουμένων

Με τις απολογίες τριών εκ των δώδεκα κατηγορουμένων συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη (11/5), η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Μετά το τέλος των απολογιών ακολουθεί η πρόταση της Εισαγγελέα.

Το σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Δολοφονία Καμπανού: "Είπα έγινε χοντράδα" κατέθεσε ο πέμπτος κατηγορούμενος - Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη

Να δώσει ονόματα ζήτησε από τον πέμπτο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του γιου της η μητέρα του Άλκη Καμπανού. Ο νεαρός υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά την εξέτασή του.

Το σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Δολοφονία Καμπανού: "Κοκκάλωσα και σκέφτηκα 'τι πάω να κάνω;'" κατέθεσε ο όγδοος κατηγορούμενος

Με την απολογία του έβδομου και του όγδοου κατηγορούμενου συνεχίστηκε η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, οι οποίοι περιέγραψαν τη στιγμή της επίθεσης στον 19χρονο.

Το σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Δολοφονία Καμπανού: "Είδα από πάνω του περίπου τέσσερα άτομα", είπε ο 7ος κατηγορούμενος

Τη στιγμή της επίθεσης στον Άλκη Καμπανό και τους φίλους του περιέγραψε κατά την απολογία του ο έβδομος κατηγορούμενος. "Είχα στο μυαλό μου να τους χτυπήσουμε και να μας χτυπήσουν" είπε μεταξύ άλλων.

Σημείο δολοφονίας Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των τεσσάρων κατηγορουμένων

Όλα όσα ειπώθηκαν από τους πρώτους τέσσερις κατηγορουμένους στη διάρκεια των τριών δικάσιμων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Πρόκειται γι' αυτούς που επέβαιναν στο λευκό Citroen.

Σημείο δολοφονίας Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: "Εξιλαστήριο θύμα" ο δεύτερος κατηγορούμενος που ομολόγησε το θανάσιμο χτύπημα

Μια μέρα μετά την ομολογία του ενός εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ο δικηγόρος της οικογένειας υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα για να βγουν από το κάδρο οι υπόλοιποι 11.

Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: "Δεν σας πιστεύω" είπε η Εισαγγελέας στον κατηγορούμενο που ομολόγησε το χτύπημα

Σαφείς αιχμές για την πιστότητα της κατάθεσης του δεύτερου κατηγορούμενου άφησε η Εισαγγελέας, καθώς εντόπισε αρκετές αντιφάσεις σε όσα ισχυρίστηκε. Η δίκη θα συνεχιστεί την Πέμπτη 4 Μαΐου.

Το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: "Εγώ τον χτύπησα στο πόδι" ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος

"Πρέπει και θέλω να γνωρίζουν οι γονείς την αλήθεια" δήλωσε στο δικαστήριο κατά την κατάθεσή του ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού ενώ ομολόγησε ότι ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον 19χρονο στο πόδι.

Σημείο δολοφονίας Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: "Είχαμε σκοπό ένα επεισόδιο - Δεν πήγαμε να σκοτώσουμε" υποστήριξε ο πρώτος κατηγορούμενος

Με την εξέταση του πρώτου κατηγορούμενου συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Αναλυτικά όσα δήλωσε για την ημέρα της δολοφονίας, την επίθεση και τα όπλα που έφεραν οι 12 κατηγορούμενοι.

Οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού προσέρχονται στο δικαστήριο

Άλκης Καμπανός: Ξεκίνησαν οι απολογίες των 12 -"Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω"

Με την απολογία του πρώτου κατηγορούμενου ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Ζήτησε συγγνώμη για την εμπλοκή του στο συμβάν "που κόστισε τη ζωή του Άλκη".

Το σημείο δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: Την Τρίτη οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων - Τι κατέθεσε τεχνικός σύμβουλος

Τεχνικός σύμβουλος που ορίστηκε από τους συνηγόρους τριών κατηγορουμένων κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα (24/4) στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Αύριο ξεκινούν οι απολογίες των 12 κατηγορουμένων.

Η οικογένεια του Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: Η ώρα των απολογιών για τους 12 κατηγορούμενους

«Κλείνει» σήμερα ο κατάλογος των μαρτύρων υπεράσπισης στη δίκη για τη δολοφονία Καμπανού και ξεκινούν οι απολογίες των 12 κατηγορούμενων. Μέχρι στιγμής ουδείς εκ των 12 έχει παραδεχθεί ότι χτύπησε τον Άλκη.

Γκράφιτι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: Μήνυση κατά 3 ιατροδικαστών υπέβαλαν οι γονείς του για ψευδή κατάθεση

Μήνυση κατά των ιατροδικαστών Κατερίνα Αποστολίδου, Γρηγόρη Λέων και Δημήτρη Γαλεντέρη κατέθεσαν διά του συνηγόρου του οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού για τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης και της απάτης ενώπιον δικαστηρίου.

Σημείο δολοφονίας Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: Έρευνα για ψευδή κατάθεση του ιατροδικαστή ζητά η εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας του ΜΟΔ, όπου εκδικάζεται η υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, διέταξε να πραγματοποιηθεί εισαγγελική έρευνα για ψευδή κατάθεση και ψευδή πραγματογνωμοσύνη σε βάρος του ιατροδικαστή, Δημήτρη Γαλεντέρη.

Μήνυμα στη μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: "Αιτία θανάτου το πλήγμα στον δεξιό μηρό κι όχι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις" κατέθεσε τεχνικός σύμβουλος

Στο βήμα του μάρτυρα στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, βρέθηκε σήμερα, Μ. Τρίτη (11/4), ο ειδικός ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι "η αιτία πρέπει να είναι μια, δεν μπορούμε να έχουμε πέντε αιτίες θανάτου".

Γκράφιτι του 19χρονου Άλκη Καμπανού στο σημείο της δολοφονίας του

Άλκης Καμπανός: "Όποιος τον έπληξε στο δεξί μηρό, τον οδήγησε στον θάνατο", κατέθεσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

Tη βεβαιότητά του ότι το "καίριο" χτύπημα που προκάλεσε τον θάνατο του 19χρονου ήταν αυτό δεξιό μηρό εξέφρασε στην κατάθεσή του ο γνωστός ιατροδικαστής, επιβεβαιώνοντας την έκθεση της Λήδας Κοβάτση. "Το θανατηφόρο χτύπημα δεν ήταν από το δρεπάνι".

Σημείο δολοφονίας Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: Απειλές και ύβρεις καταγγέλλει ότι δέχεται η ιατροδικαστής μετά την κατάθεσή της

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου προτίθεται να καταθέσει η ιατροδκαστής Αικατερίνη Αποστολίδου, η οποία κατέθεσε ως τεχνική σύμβουλος στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού καθώς κατήγγειλε ότι δέχεται ύβρεις και απειλές κατά της ζωής της.

Γκράφιτι στη μνήμη του Άλκη Καμπανό από τους καλλιτέχνες, Θανάση Ευαγγελόπουλο και Γιάννη Μπουζουκη

Άλκης Καμπανός: "Αν δεν είχε το τραύμα στη μηριαία αρτηρία, θα ζούσε" κατέθεσε ιατροδικαστής

Η ιατροδικαστής, Αικατερίνη Αποστολίδου, κατέθεσε σήμερα, Τρίτη (4/4) στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Εστίασε σε σημεία που διαφωνεί με την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία συνέταξε η Λήδα Κοβάτση, που έκανε και τη νεκροτομή.

Το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού

Δίκη Καμπανού: "Ήθελα σαν μάνα να ξέρω αν το χέρι του παιδιού μου τον χτύπησε" - Όσα κατέθεσαν συγγενείς των κατηγορουμένων

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη (30/3), συγγενείς των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Περιέγραψαν τις πρώτες αντιδράσεις των κατηγορουμένων μετά την επίθεση ενώ όλοι ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του 19χρονου.

Γκράφιτι στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: Προβλήθηκαν βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης - "Τέρατα" ψέλλισε η μητέρα

Βίντεο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Άλκη Καμπανού και των φίλων του προβλήθηκαν στο δικαστήριο, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των γονιών του 19χρονου.

Βοτανικός: Νέο περιστατικό οπαδικής βίας - Ρώτησαν 21χρονο τι ομάδα είναι και τον μαχαίρωσαν

Βοτανικός: Νέο περιστατικό οπαδικής βίας - Ρώτησαν 21χρονο τι ομάδα είναι και τον μαχαίρωσαν

Ομάδα έξι ατόμων προσέγγισαν 21χρονο στην περιοχή του Βοτανικού και τον ρώτησε τι ομάδα είναι, ενώ στη συνέχεια τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο. Προσέγγισαν και έναν 22χρονο.

Γκράφιτι για τον Άλκη Καμπανό

Άλκης Καμπανός: "Άκουγα κραυγές πόνου" - Σοκάρει η κατάθεση του νεαρού που κατάφερε να διαφύγει

Με συγκλονιστικές λεπτομέρειες περιέγραψε ένα από τα άτομα που βρίσκονταν στην παρέα του Άλκη Καμπανού πώς κατάφερε να γλιτώσει. "Αυτοί που μας επιτέθηκαν ήθελαν να βρουν Αρειανούς για να τους σκοτώσουν".

Σημείο δολοφονίας Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: Οι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν, εκτιμά η ιατροδικαστής - "Κεφαλή ίσον ανθρωποκτόνος πρόθεση"

Η ιατροδικαστής που διηνήρησε τη νεκροψία-νεκροτομή στον 19χρονο Άλκη Καμπανό κατέθεσε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα υποστηρίζοντας ότι οι δράστες είχαν ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Μητέρα του Άλκη Καμπανού στο ΜΟΔ Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άλκης Καμπανός: "Ζώα" αναφώνησε η μητέρα του στο άκουσμα των θανατηφόρων τραυμάτων του γιου της

Μετά την αναλυτική περιγραφή των τραυμάτων που έφερε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός μετά τη δολοφονική επίθεση, η μητέρα του αναφώνησε "ζώα, ζώα" εντός της δικαστικής αίθουσας.

Εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη

Άλκης Καμπανός: "Υπάρχει σχολή" πίσω από το δολοφονικό χτύπημα, δήλωσε η ιατροδικαστής

Συγκλονίζει η κατάθεση της ιατροδικαστή, Λήδα Κοβάτση, στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Νωρίτερα παρακάλεσε τους γονείς να αποχωρήσουν από την αίθουσα, καθώς ακολούθησαν σοκαριστικές περιγραφές των τραυμάτων και της επίθεσης συνολικά.

Graffiti στη μνήμη του Άλκη Καμπανού

Άλκης Καμπανός: "Τον χτύπησαν με πέντε διαφορετικά όπλα", κατέθεσε η ιατροδικαστής - Συγκλονιστική μαρτυρία

Τραύματα από πέντε διαφορετικά όπλα έφερε η σορός του Άλκη Καμπανού, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ιατροδικαστής, Λήδα Κοβάτση για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

Γκράφιτι του 19χρονου Άλκη Καμπανού στο σημείο της δολοφονίας του

Άλκης Καμπανός: Η ιατροδικαστής παρακάλεσε τους γονείς να βγουν από την αίθουσα - Πολύ σκληρή μαρτυρία

Οι γονείς του 19χρονου Άλκη αποχώρησαν από την αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του, ύστερα από παραίνεση της ιατροδικαστή, Λήδα Κοβάτση, από το βήμα του μάρτυρα.