Πατήσια: Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας έξω από άτυπο τζαμί

Πατήσια: Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας έξω από άτυπο τζαμί
Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας έξω από άτυπο τζαμί στα Πατήσια Eurokinissi

Άγνωστοι πέταξαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που περιείχε βίδες και καρφιά εξωτερικά της εισόδου χώρου που χρησιμοποιείται άτυπα ως τζαμί από μουσουλμάνους.

Προβλήματα φαίνεται πως θέλουν να δημιουργήσουν κάποιοι. Λίγο πριν τις τέσσερις τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που άγνωστοι πέταξαν εξωτερικά της εισόδου, χώρου που χρησιμοποιείται ως άτυπος χώρος προσευχής (τζαμί) από μουσουλμάνους, επί της οδού Στεφ. Βυζαντίου 22, στα Πατήσια.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φθορές στην είσοδο και σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εξωτερικά του χώρου.

Άντρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλλεξαν τα ελάχιστα υπολείμματα του μηχανισμού για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και τα μόνα συμπεράσματα που έως τώρα έχουν εξαχθεί, είναι ότι πιθανόν πρόκειται για απλή αυτοσχέδια βόμβα με δυναμίτης που είχαν προστεθεί βίδες και καρφιά, χωρίς ωρολογιακό μηχανισμό, άρα ο δράστης ή οι δράστες πέρασαν από το σημείο και τον πέταξαν.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρίσκονταν άνθρωποι στον χώρο ούτε περνούσαν πεζοί που θα μπορούσαν να τραυματιστούν. Έρευνα διενεργείται από την Κρατική Ασφάλεια που στοχεύει κυρίως σε ακροδεξιές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα