Πάτρα: Κατατέθηκε αίτηση για εκταφή της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Όσα είπε ο δικηγόρος των συγγενών της

Πάτρα: Κατατέθηκε αίτηση για εκταφή της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Όσα είπε ο δικηγόρος των συγγενών της
Το σπίτι του ζευγαριού στην Πάτρα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Για μία υπόθεση με τραγικές αντιφάσεις έκανε λόγο ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Στο επίκεντρο το επίμαχο πληρεξούσιο που είχαν στην κατοχή τους.

Για το επίμαχο πληρεξούσιο που είχε στην κατοχή του ο Μάνος Δασκαλάκης, τα αίτια θανάτου της άτυχης σπιτονοικοκυράς αλλά και το αίτημα για εκταφή της γυναίκας μίλησε ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στο “Κοινωνία Ώρα ΜEGA”

“Εξετάζουμε τα αίτια του θανάτου της άτυχης ιδιοκτήτριας του σπιτιού και σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτη, είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά όχι το πρόβλημα που το ζευγάρι είχε δημοσίως αναφέρει. Αυτό είναι αντίφαση σε σχέση με αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει δημοσίως πει. Είναι μία υπόθεση με τραγικές αντιφάσεις“, δήλωσε αρχικά ο κ. Θεοδωρόπουλος και πρόσθεσε:

“Εμείς νομικά, έχουμε καταθέσει στην Εισαγγελία Πατρών αίτηση για να εκταφεί η 69χρονη. Αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα για να δούμε αν υπάρχουν στοιχεία για τον θάνατο της ίδιας ή στοιχεία που συσχετίζονται με τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων δύο τέκνων εφόσον αποδειχτεί το ίδιο και γι’ αυτά”.

Ο ίδιος δεν έκρυψε στη συνέχεια πως δέχθηκε απειλές από άγνωστο να σταματήσει την έρευνα και δεσμεύτηκε στον αέρα της εκπομπής πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς πέρα από το ότι διακυβεύονται χρήματα, προσβάλλεται ο νεκρός.

“Δεν θα σταματήσω την έρευνα όσες απειλές και αν δεχτώ, διότι χθες υπήρχαν απειλές στο πρόσωπό μου από άγνωστο, ο οποίος με κάλεσε με απόκρυψη και μου είπε να σταματήσουμε αυτή την έρευνα. Δεν θα σταματήσουμε όχι μόνο γιατί διακυβεύονται χρήματα, αλλά προσβάλλεται ο νεκρός και τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατό της αλλά και το επίμαχο πληρεξούσιο, το οποίο εμείς δεν δεχόμαστε. Διότι ο κ. Δασκαλάκης στη συνέντευξη που έδωσε στον κ. Κουσουλό είπε ότι το έλαβε όταν η γυναίκα νοσηλευόταν και δεν είχε σώας τας φρένας της και έτσι δεν ήταν σε θέση να κάνει πληρεξούσιο σε οποιονδήποτε […] Το πληρεξούσιο ελήφθη από τη συμβολαιογράφο στο δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η γυναίκα”.

“Έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και όποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την υπόθεση θα κληθεί να λογοδοτήσει. Για την κ. Πισπιρίγκου είναι η μία άκρη του νήματος, υπάρχουν και άλλα πλοκάμια στην υπόθεση, τα οποία θα πρέπει να ανακαλυφθούν”, ενώ σε ερώτηση σχετικά με την περιουσία της 69χρονης, απάντησε: “Το βάρος που είχε στο ακίνητο είναι πολύ μικρότερο της αξίας του ακινήτου. Επίσης, το στούντιο που είχε ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν ελεύθερο βαρών […] Η ανάκριση θα δείξει αν το ζευγάρι είχε οφέλη από την 69χρονη γυναίκα. Από το 2020 που πέθανε η γυναίκα μέχρι το 2022 δεν είχαν ενημερώσει τους συγγενείς“, είπε μεταξύ άλλων κλείνοντας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα