Πατρινό Καρναβάλι 2023: Αυτή είναι η εντυπωσιακή φετινή βασίλισσα

Πατρινό Καρναβάλι 2023: Αυτή είναι η εντυπωσιακή φετινή βασίλισσα
Πατρινό Καρναβάλι intime / ΚΟΡΜΠΑΚΗ ΓΙΩΤΑ

Ποια είναι η φετινή βασίλισσα του Καρναβαλιού της Πάτρας. Οι σπουδές και το πλούσιο βιογραφικό της.

Η Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη θα είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η ίδια επελέγη για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, για την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει, καθώς και για τον δυναμισμό που τη διακρίνει.

Η αθλήτρια στίβου της Παχαϊκής είναι απόφοιτης της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής στο πρόγραμμα «Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση» του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σήμερα, η ίδια εργάζεται ως γυμνάστρια στα Τρίκαλα, όπου μένει μόνιμα τα τελευταία 7 χρόνια.

Το 2023 έκανε αίτηση προκειμένου να γίνει η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού. Τελικά, επιλέχθηκε μεταξύ άλλων και πάνω στο άρμα της, θα δώσει το έναυσμα για την φετινή παρέλαση.

«Κάθε χρόνο συμμετείχα στο Πατρινό Καρναβάλι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Θέλω να εκπροσωπήσω την πόλη μου στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι μετά από μία δύσκολη περίοδο για όλους μας, κάνοντας τους ανθρώπους να χαμογελάσουν αλλά και να διασκεδάσουν με πολύ κέφι και χορό», δήλωσε η Κατερίνα Βενέρη- Σιούλη.

Το ραντεβού για το φετινό Καρναβάλι της Πάτρας έχει δοθεί για απόψε 21 Ιανουαρίου στις 21:00, στην πλατεία Γεωργίου Α. Πρόκειται για την τελετή έναρξης, που φέτος θα έχει ως κεντρική ιδέα την αναγέννηση της φύσης και του πολιτισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα