Πέλλα: Κάθειρξη 5,5 χρόνων σε ηλικιωμένο για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης εγγονής του

Διαβάζεται σε 1'
Κακοποίηση
Κακοποίηση ISTOCK

Ηλικιωμένος που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης εγγονής του, τον Αύγουστο του 2017, σε περιοχή της Πέλλας, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη 5,5 ετών.

Σε κάθειρξη 5,5 ετών, την οποία καλείται να εκτίσει κατ’ οίκον, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας ηλικιωμένος που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης εγγονής του, τον Αύγουστο του 2017, σε περιοχή της Πέλλας.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 7χρονη (τότε) παθούσα επισκεπτόταν μαζί με το αδελφάκι της το σπίτι του παππού τους, όπου περνούσαν τα καλοκαίρια τους. Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε όσα συνέβαιναν στο σπίτι του παππού στη μητέρα της, η οποία έκανε και την καταγγελία. Η 7χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, ο οποίος έκρινε ότι όσα ανέφερε είναι απολύτως ειλικρινή.

Ο ηλικιωμένος (άνω των 80 ετών), στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι η καταγγελία είναι ψευδής. Καταφέρθηκε, δε, εναντίον της πρώην νύφης του, την οποία κατηγόρησε ότι τον κατήγγειλε για να εκδικηθεί τον γιο του, με τον οποίο ήταν σε διάσταση. «Τα εγγόνια μου τα αγαπώ και δεν θα μπορούσα ποτέ να τούς κάνω κακό», ανέφερε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρωτοδίκως είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους ενόψει της δευτεροβάθμιας δίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα