Αργολίδα: Ανταλλαγή πυροβολισμών και δύο τραυματίες

Διαβάζεται σε 2'
Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου
Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πανικός έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου το απόγευμα της Δευτέρας. Σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Είχε προηγηθεί αιματηρή συμπλοκή σε καταυλισμό Ρομά.

Ένταση επικρατεί στον καταυλισμό Ρομά της περιοχής Καρακάξα στη Νέα Κίο Αργολίδας, μετά από ένοπλη συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δύο Ρόμα 30 και 40 ετών αντίστοιχα από αντίπαλες οικογένειες, εντός του καταυλισμού.

Οι δύο άντρες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Ο 40χρονος που είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση μεταφέρεται διασωληνωμένος αλλά χωρίς άμεσο κίνδυνο για την ζωή του στο Αττικό Νοσοκομείο και το ασθενοφόρο συνοδεύεται από αστυνομική δύναμη και ο 30χρονος μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης, επίσης συνοδευόμενος από αστυνομική δύναμη.

Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αρχικά, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα από τις οικογένειες των Ρομά και κάποια στιγμή προκλήθηκε αναστάτωση όταν πέρασαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Ρομά και πυροβόλησε ένας εξ αυτών δύο φορές στον αέρα, προκαλώντας πανικό στο Νοσοκομείο. Οι δράστες διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα ενώ οι αστυνομικοί πραγματοποιούν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους.

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου πλέον με την αποχώρηση των τραυματιών έχουν αποχωρήσει και οι συγκεντρωμένοι ενώ στην περιοχή του καταυλισμού έχουν μεταβεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς επικρατεί ένταση εντός αυτού.

Πυροβολισμοί έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα