Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Στην Κρήτη ο 34χρονος – Πήρε εξιτήριο μετά από 41 ημέρες

Διαβάζεται σε 2'
Γκάζι
Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Στην οικογένειά του επέστρεψε ο 34χρονος Κρητικός, που δέχτηκε πυροβολισμό έξω από κλαμπ στο Γκάζι. Ολοκληρώθηκε επιτυχώς και η δεύτερη χειρουργική επέμβαση, καθώς και οι απαραίτητες θεραπείες.

Στην Κρήτη επέστρεψε ο 34χρονος, ο οποίος είχε δεχτεί πυροβολισμό έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Γκάζι, τα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου, μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας,

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Creta24, ο 34χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο “Γεννηματάς” μετά από 41 ημέρες νοσηλείας και το βράδυ της Παρασκευής (26/1) επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για Κρήτη.

Ο 34χρονος, που είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι, είχε χειρουργηθεί για δεύτερη φορά στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, με τη βοήθεια συστήματος νευροπλοήγησης, το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας από τα Μάλια δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

Αν και αρχικά αναμενόταν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 22 Ιανουαρίου, τελικά αποφασίστηκε να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες θεραπείες στο νοσοκομείο της Αθήνας και να πάρει εξιτήριο μόλις ολοκληρωθούν.

Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον 34χρονο, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν επίσης ένας 24χρονος και ένας 28χρονος.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως, η παρέα των 7 νεαρών βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους. Μετά την νυχτερινή τους έξοδο σε κλαμπ, ήταν σε μία πιτσαρία επί της οδού Ιάκχου στο Γκάζι για φαγητό.

Τότε, φαίνεται πως πέρασε το σκούρο τζιπ με τους επιβαίνοντες, κάτι να ειπώθηκε από έναν από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να σταματήσει το τζιπ, να κατέβουν οι δύο άγνωστοι δράστες και να ακολουθήσει διαπληκτισμός.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου τσακωμού, ο ένας από τους δύο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των τριών νεαρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα