Πυροβολισμοί στο ΚΤΕΛ Κηφισού: Καρέ καρέ η ένοπλη επίθεση του δράστη – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάζεται σε 2'
ΚΤΕΛ Κηφισού (Φωτογραφία αρχείου)
ΚΤΕΛ Κηφισού (Φωτογραφία αρχείου) ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ καρέ τη στιγμή των πυροβολισμών στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία σημειώθηκε σε εστιατόριο των ΚΤΕΛ Κηφισού, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης (28/03), όταν άγνωστος προσέγγισε τρεις άνδρες που γευμάτιζαν και άνοιξε πυρ.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών, στο οποίο διακρίνεται ένας άνδρας με σκουρόχρωμα ρούχα και αθλητικά παπούτσια να πλησιάζει σε ένα τραπέζι ενός καταστήματος μέσα στον σταθμό των ΚΤΕΛ Κηφισού και να ανοίγει πυρ εναντίον εναντίον μίας παρέας τριών ατόμων που καθόταν σε ένα τραπέζι και έτρωγαν.

Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ήταν δύο Κούρδοι και ένας Παλαιστίνιος. Με απόλυτη ψυχραιμία ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές και τραυμάτισε τον έναν από τους 3 από άνδρες στο χέρι και στην πλάτη. Ένα άτομο από την παρέα, φαίνεται στο βίντεο, να αρπάζει μία καρέκλα και να προσπαθεί να κινηθεί προς το μέρος του δράστη. Στο μαγαζί επικράτησε πανικός, με μία πελάτισσα μάλιστα να τρέχει στην κουζίνα να κρυφτεί ενώ έντρομοι ήταν και οι υπάλληλοι.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς

Αναζητείται ο δράστης

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τέσσερις προσαχθέντες για το περιστατικό με πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Ο δράστης συνεχίζει να αναζητείται. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών. Από τους πυροβολισμούς ένας άνδρας περίπου 35 ετών τραυματίστηκε στο χέρι και στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Η κατάσταση του τραυματία, κουρδικής καταγωγής, είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, μετά το το χειρουργείο που υποβλήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα