Ποινική δίωξη σε μέλη του “Ρουβίκωνα” για επίθεση σε κατάστημα στη Νέα Ιωνία

Διαβάζεται σε 1'
Ποινική δίωξη σε μέλη του “Ρουβίκωνα” για επίθεση σε κατάστημα στη Νέα Ιωνία
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στο αυτόφωρο παραπέμπονται τα μέλη του “Ρουβίκωνα” που συνελήφθησαν για επίθεση σε κατάστημα της Νέας Ιωνίας. Ασκήθηκε ποινική δίωξη για πέντε πλημμελήματα

Στο Αυτόφωρο παραπέμπονται να δικαστούν τα τέσσερα μέλη του Ρουβίκωνα που συνελήφθησαν μετά από επίθεση σε κατάστημα στο Νέας Ιωνίας.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα: επικίνδυνη σώματική βλάβη, οπλοφορία, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής (29/10), για συμμετοχή τους σε ομάδα ατόμων η οποία το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποίησε επίθεση σε κατάστημα σε περιοχή της Νέας Ιωνίας. Ανάμεσά τους φέρεται να βρίσκεται και ηγετικό μέλος της ομάδας.

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ομάδα περίπου 15 ατόμων, αφού στάθμευσαν δίκυκλα οχήματα σε περιοχή της Νέας Ιωνίας, κατευθύνθηκαν πεζή σε καφετέρια όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκάλεσαν φθορές με τα χέρια τους και πτυσσόμενο κλομπ που έφερε άτομο της ομάδας, ενώ τραυματίστηκαν και δύο άτομα που παρευρίσκονταν στο χώρο.

Από αστυνομικές δυνάμεις διενεργήθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους, ενώ από την επακόλουθη αστυνομική έρευνα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε η συμμετοχή των κατηγορούμενων στην επίθεση στο κατάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι μοτοσικλέτες, καθώς και καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα