Πρώτη Σερρών: Η μητέρα του 19χρονου πιλότου έβλεπε το αεροσκάφος να πέφτει

Πρώτη Σερρών: Η μητέρα του 19χρονου πιλότου έβλεπε το αεροσκάφος να πέφτει
Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στην Πρώτη Σερρών Eurokinissi

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της πτώσης του μικρού μονοκινητήριου αεροσκάφους στην είσοδο σπιτιού στην Πρώτη Σερρών. Κανένας τραυματισμός. Καλά στην υγεία του ο χειριστής.

Εκπαιδευτικό μονοκινητήριο της Πολιτικής Αεροπορίας έπεσε στην κεντρική πλατεία της Πρώτης Σερρών το πρωί της Δευτέρας (03/08), συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία. 

Ο 19χρονος χειριστής του μονοθέσιου εκπαιδευτικού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρξε τραυματισμός κατοίκου του χωριού.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής οι συνθήκες της πτώσης του αεροπλάνου.

Η στιγμή της συντριβής

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους σε είσοδο σπιτιού εξασφάλισε το MEGA. Παρατηρώντας προσεκτικά το βίντεο θα διαπιστώσουμε ότι από θαύμα δεν ζήσαμε μια τραγωδία. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο η ώρα είναι 09:21 το πρωί, ενώ διακρίνονται δύο γυναίκες να κάθονται στο πεζοδρόμιο έξω από ένα μικρό κατάστημα. Ξαφνικά, η μία από τις δύο δείχνει με το χέρι της προς τον ουρανό. Έχει αντιληφθεί το μικρό μονοκινητήριο και το βλέπει να έρχεται προς τα πάνω τους. Σηκώνεται από τη θέση της και συνεχίζει να δείχνει προς τον ουρανό. 

Ταυτόχρονα, ένα μαύρο αυτοκίνητο περνάει από μπροστά της. Ο οδηγός δεν έχει αντιληφθεί το παραμικρό. Όταν φτάνει στο τέλος του δρόμου και αρχίζει να στρίβει, το αεροσκάφος πέφτει πάνω στο σπίτι. Περνάει πάνω από το αυτοκίνητο χωρίς καν να το ακουμπήσει και καρφώνεται στον τοίχο. 

Αμέσως μετά μια άλλη γυναίκα τρέχει προς το σημείο για να δει τι είχε συμβεί ενώ και κάποιοι άλλοι κάτοικοι σπεύδουν για να βοηθήσουν. 

Η μια από τις δυο γυναίκες παρούσες στο περιστατικό, είναι η μητέρα του 19χρονου που πιλόταρε το μονοκινητήριο αεροσκάφος. Ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα