Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στις Σέρρες: Βίντεο λίγα λεπτά πριν τη συντριβή

Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους στις Σέρρες: Βίντεο λίγα λεπτά πριν τη συντριβή
ΣΚΑΙ

Εκπαιδευτικό μονοκινητήριο της Πολιτικής Αεροπορίας έπεσε στην κεντρική πλατεία της Πρώτης Σερρών. Δείτε το βίντεο λίγα λεπτά πριν από τη συντριβή.

Συναγερμός σήμανε στις 9 περίπου το πρωί της Δευτέρας στην Πρώτη Σερρών όταν μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροπλάνο έπεσε σε πρόσοψη καταστήματος, στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και η πυροσβεστική, που προχώρησε στη ρίψη κατασβεστικού αφρού. Ο χειριστής του μονοθέσιου εκπαιδευτικού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με τη Voria.gr, παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής οι συνθήκες της πτώσης του εκπαιδευτικού αεροπλάνου ενώ σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρξε τραυματισμός κατοίκου του χωριού.

Το video που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, δείχνει το αεροσκάφος να χάνει ύψος πριν πέσει σε κατάστημα στην Πρώτη των Σερρών. (Δείτε στο 00.23).

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φραστανλής, το εκπαιδευτικό μονοκινητήριο, που απογειώθηκε από τη βάση της Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιούσε για αρκετή ώρα πτήσεις πάνω από το χωριό, προκαλώντας μάλιστα την ανησυχία των κατοίκων.

«Κάποια στιγμή πήγε να πάρει μία στροφή και το ένα το φτερό χτύπησε σε έναν πλάτανο στην πλατεία του χωριού, με αποτέλεσμα να πέσει στο κτήριο» ανέφερε ο κ. Φραστανλής και πρόσθεσε: «Στο σημείο εκείνη την ώρα ευτυχώς δεν ήταν κανείς και δεν θρηνούμε θύματα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα