Πρώτη Σερρών: Πτώση μικρού αεροσκάφους – Ένας τραυματίας

Πρώτη Σερρών: Πτώση μικρού αεροσκάφους – Ένας τραυματίας
ΣΚΑΙ

Μονοκινητήριο αεροσκάφος έπεσε στην Πρώτη Σερρών. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Στο νοσοκομείο ο χειριστής.

Πανικός το πρωί της Δευτέρας στην Πρώτη Σερρών όταν ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος της Πολιτικής Αεροπορίας  έπεσε μέσα στον οικισμό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε στις 09:25 το πρωί. Πληροφορίες αναφέρουν οτι το αεροσκάφος έπεσε σε πρόσοψη καταστήματος.

Ο χειριστής του αεροσκάφους, ένας 19χρονος, σύμφωνα με το epiloges.tv μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί.

ΣΚΑΙ

 

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή του ατυχήματος και πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται ήδη εκεί για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς στο μικρό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Voria.gr ο δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φραστανλής, το εκπαιδευτικό μονοκινητήριο, που  απογειώθηκε από τη βάση της Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιούσε για αρκετή ώρα πτήσεις πάνω από το χωριό, προκαλώντας μάλιστα την ανησυχία των κατοίκων.

«Κάποια στιγμή πήγε να πάρει μία στροφή και το ένα το φτερό χτύπησε σε έναν πλάτανο στην πλατεία του χωριού, με αποτέλεσμα να πέσει στο κτήριο» ανέφερε ο κ. Φραστανλής και πρόσθεσε: «Στο σημείο εκείνη την ώρα ευτυχώς δεν ήταν κανείς και δεν θρηνούμε θύματα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα