Ψυχικό: Μπαράζ προσαγωγών για τη δολοφονία του 54χρονου – Ο παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ

Διαβάζεται σε 3'
Ψυχικό: Μπαράζ προσαγωγών για τη δολοφονία του 54χρονου – Ο παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ
INTIME

Συνεχίζονται οι προσαγωγές υπόπτων για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, με τις έρευνες να εστιάζουν σε Έλληνα σεσημασμένο, ο οποίος φέρεται να είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε υπόθεση απαγωγής εφοπλιστή.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για την υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου, την περασμένη Τρίτη, στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από την Παρασκευή έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά το βάρος των ερευνών «πέφτει» σε ένα παλιό γνώριμο των Αρχών με εμπλοκή σε αρκετές υποθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και η υπόθεση απαγωγής γνωστού εφοπλιστή, που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του χθες από περιοχή της Αθήνας, καθώς είχαν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο άνδρας αυτός, ελληνικής καταγωγής, έχει μπει στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 54χρονου μετά από ενδείξεις που βρέθηκαν από την ανάλυση του κινητού του θύματος στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. καθώς όσα βρέθηκαν εκεί «φώτισαν» πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό
Εν ψυχρώ εκτέλεση στο Ψυχικό ΙΝΤΙΜΕ

Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από την περιοχή του Ψυχικού, όπου σημειώθηκε η δολοφονία του 54χρονου, καθώς σε κάποιο σημείο εμφανίζεται ο δράστης να κατεβαίνει από την μηχανή του προκειμένου να σηκώσει διαφημιστική ταμπέλα που έριξε κατά λάθος. Σύμφωνα με πηγές του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η κίνηση αυτή έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον δράστη καθώς «πρόδωσε» τον σωματότυπο του.

Πάντως μέχρι στιγμής, ο σκληρός ποινικός, όπως τον χαρακτηρίζουν στελέχη της Αστυνομίας, αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής προσπαθούν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται προκειμένου να μπορέσουν οι εισαγγελικές αρχές να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, καθώς έχει παρέλθει το χρονικό όριο για το αυτόφωρο.

Οι υπόλοιποι προσαχθέντες για τη δολοφονία του 54χρονου

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για τους υπόλοιπους προσαχθέντες εξετάζεται το κατά πόσο συμμετείχαν στη δολοφονία παρέχοντας υποστήριξη στον δράστη.

Επιπλέον, συνεχίζεται η διαδικασία των καταθέσεων με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να έχουν μιλήσει με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του θύματος αλλά και με συνεργάτες του τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο, όπου είχε αναπτύξει μεγάλη επαγγελματική δραστηριότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα