Ρόδος: Εξαφάνιση τριών ανηλίκων από δομή παιδικής προστασίας

Διαβάζεται σε 2'
Ρόδος: Εξαφάνιση τριών ανηλίκων από δομή παιδικής προστασίας

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρόδο μετά την εξαφάνιση τριών παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας

Την εξαφάνιση τριών παιδιών, ηλικίας δέκα και δεκατριών ετών από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Ρόδου, γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Δευτέρα (01/07), απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Ρόδου, η Σεριφέ Κ., 13 ετών, η Ντενίζ Κ., 13 ετών και ο Τσαμπίκος Σ., 10 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Σεριφέ Κ., 13 ετών έχει μαύρα μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,55 μ., και είναι εύσωμη.

Η Ντενίζ Κ., 13 ετών έχει καστανόξανθα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.60 και είναι εύσωμη.

Ο Τσαμπίκος Σ., 10 ετών έχει καστανά μάτια, καστανά μαλλιά, έχει ύψος 1.35 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο μπλουζάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα