Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο ιατρείο του ψυχίατρου Δουζένη

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο ιατρείο του ψυχίατρου Δουζένη

Μέλη της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν παρέμβαση στο γραφείο του ψυχιάτρου Δουζένη, που διέγνωσε τον Α. Φλώρο με ψυχική νόσο.

Παρέμβαση στο ιατρείο του ψυχιάτρου Δουζένη, του γιατρού που πρόσφατα βεβαίωσε ψυχική νόσο στον Αριστείδη Φλώρο που σχετίζεται με την υπόθεση ENERGA, πραγματοποίησαν μέλη της συλλογικότητας «Ρουβίκωνας».

Σημειώνεται ότι ενώ ο Αριστείδης Φλώρος εξέτιε ποινή 21 ετών για την υπόθεση ENERGA, ωστόσο αφού επικαλέστηκε λόγους υγείας αφέθηκε ελεύθερος.

Η συλλογικότητα ανέλαβε την ευθύνη μέσω κειμένου που δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα γνωστού αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Είναι μερικές περιπτώσεις που μια σειρά ασχήμιες του κόσμου της εξουσίας συναντιούνται δημιουργώντας ένα μοναδικό χαρμάνι αθλιότητας. O κ. Δουζένης, πανεπιστημιακός και διευθυντής της Β’ Ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» είναι μια τέτοια”, γράφει μεταξύ άλλων στο κείμενο.

“Ο γιατρός αυτός εδώ και έξι χρόνια με προεδρικό διάταγμα ανέλαβε χρέη επόπτη του Ψυχιατρικού Τμήματος των φυλακών Κορυδαλλού”(…) Ο Δουζένης πρόσφατα βεβαίωσε ψυχική νόσο στον καπιταλιστή Φλώρο που έφαγε εκατοντάδες εκατομμύρια από αθώους πολίτες σε μια πρώτη δημόσια επίδειξη του τι σημαίνει ιδιωτικοποίηση της ενέργειας… Ο φλώρος αποφυλακίστηκε…».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα