ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Τρικάκια της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας"

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο σπίτι του Βακάκη, ιδιοκτήτη των Jumbo

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο σπίτι του ιδιοκτήτη των Jumbo. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Βακάκης για 12ωρη λειτουργία των επιχειρήσεων 7 ημέρες την εβδομάδα μετά την άρση του lockdown.

Συνθήματα αλληλεγγύης στις μαθητικές καταλήψεις έγραψαν μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα τα ξημερώματα, εξωτερικά του υπουργείου Παιδείας, στο Μαρούσι

Συνθήματα Ρουβίκωνα στο υπουργείο Παιδείας - Η απάντηση του ΥΠΑΙΘ

Συνθήματα αλληλεγγύης στις μαθητικές καταλήψεις, από τον Ρουβίκωνα, στο υπουργείο Παιδείας. "Θρασύδειλη, καταδικαστέα πράξη κατ’ επίφαση πολιτικού ακτιβισμού", σχολίασε το υπουργείο Παιδείας.

Παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο ιατρείο της Ελένης Γιαμαρέλλου

Ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο γραφείο της Ελένης Γιαμαρέλλου το Σάββατο. Η Ελληνίδα γιατρός απασχόλησε την επικαιρότητα όταν υποστήριξε με δηλώσεις της ότι ο κορονοϊός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία.

Παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας

Μετά τον ΔΕΔΔΗΕ συνθήματα στους τοίχους του γραφείου Κυρανάκη και στην ''LANDEA''

Απανωτές ήταν οι παρεμβάσεις του «Ρουβίκωνα», πρώτα στον ΔΕΔΔΗΕ όπου πραγματοποίησαν επίθεσης με μπογιές και στη συνέχεια στο γραφείο του Κ. Κυρανάκη και της «LANDEA» όπου έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Καρέ από την επίθεση του Ρουβίκωνα

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση με μπογιές στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία

Παρέμβαση για τους 8 νεκρούς από τις πλημμύρες στην Εύβοια και τη διαχείριση της κατάστασης από την κυβέρνηση πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας. Τι αναφέρει στην επιστολή του.

Στιγμιότυπο από το περιστατικό με τους αστυνομικούς και τον δικυκλιστή

Υπ.Προ.Πο. για αστυνομικό: "Αξιοσημείωτο ο ΣΥΡΙΖΑ να αναγορεύει σε αξιόπιστη πηγή τον Ρουβίκωνα"

"Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» ανεβάζει στο Facebook βίντεο, που προφανώς "κατά σύμπτωση" περιήλθε στην κατοχή του", αναφέρει η ανακοίνωση