ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στην Πρεσβεία των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στην Πρεσβεία των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις

Περίπου 20-30 άτομα εμφανίστηκε ξαφνικά στην αμερικανική πρεσβεία και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στις ΗΠΑ για τις αμβλώσεις. Δεν έγιναν προσαγωγές

Το κατάστημα "Jumbo" στον Πειραιά

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στα κεντρικά γραφείο του Jumbo στο Μοσχάτο

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία των Jumbo στην περιοχή του Μοσχάτου με αφορμή τις αντιδράσεις για τις εργασιακές συνθήκες εκμετάλλευσης που έχουν εδραιωθεί στην εταιρεία.

Στιγμιότυπο από την οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια και στο σημείο όπου το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιουνίου 2016, δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους πυροβόλησαν έναν άνδρα

Μέλη Ρουβίκωνα για το φόνο εμπόρου ναρκωτικών: "Δεν θα κάναμε ποτέ εκτέλεση"

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο απολογήθηκαν τα μέλη του Ρουβίκωνα που κατηγορούνται για ηθική και φυσική αυτουργία στην εκτέλεση του εμπόρου ναρκωτικών στα Εξάρχεια το 2016

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Παρέμβαση με πανό και τρικάκια πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας έξω από το σπίτι της Κατερίνας Σακελλαροπούλου το απόγευμα της Τετάρτης. Η αστυνομία προχώρησε σε 15 προσαγωγές.

Τρικάκια της αναρχικής συλλογικότητας "Ρουβίκωνας"

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο σπίτι του Βακάκη, ιδιοκτήτη των Jumbo

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο σπίτι του ιδιοκτήτη των Jumbo. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Βακάκης για 12ωρη λειτουργία των επιχειρήσεων 7 ημέρες την εβδομάδα μετά την άρση του lockdown.

Συνθήματα αλληλεγγύης στις μαθητικές καταλήψεις έγραψαν μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα τα ξημερώματα, εξωτερικά του υπουργείου Παιδείας, στο Μαρούσι

Συνθήματα Ρουβίκωνα στο υπουργείο Παιδείας - Η απάντηση του ΥΠΑΙΘ

Συνθήματα αλληλεγγύης στις μαθητικές καταλήψεις, από τον Ρουβίκωνα, στο υπουργείο Παιδείας. "Θρασύδειλη, καταδικαστέα πράξη κατ’ επίφαση πολιτικού ακτιβισμού", σχολίασε το υπουργείο Παιδείας.

Παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας

Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο ιατρείο της Ελένης Γιαμαρέλλου

Ο Ρουβίκωνας έκανε παρέμβαση στο γραφείο της Ελένης Γιαμαρέλλου το Σάββατο. Η Ελληνίδα γιατρός απασχόλησε την επικαιρότητα όταν υποστήριξε με δηλώσεις της ότι ο κορονοϊός δεν κολλάει με τη Θεία Κοινωνία.

Παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας

Μετά τον ΔΕΔΔΗΕ συνθήματα στους τοίχους του γραφείου Κυρανάκη και στην ''LANDEA''

Απανωτές ήταν οι παρεμβάσεις του «Ρουβίκωνα», πρώτα στον ΔΕΔΔΗΕ όπου πραγματοποίησαν επίθεσης με μπογιές και στη συνέχεια στο γραφείο του Κ. Κυρανάκη και της «LANDEA» όπου έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.

Καρέ από την επίθεση του Ρουβίκωνα

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση με μπογιές στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς στη Λαμία

Παρέμβαση για τους 8 νεκρούς από τις πλημμύρες στην Εύβοια και τη διαχείριση της κατάστασης από την κυβέρνηση πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας. Τι αναφέρει στην επιστολή του.