Σαντορίνη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικών

Σαντορίνη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικών
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν οι αρχές στη Σαντορίνη, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικών με 30.000 ευρώ, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Δύο άτομα συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (19/8), στη Σαντορίνη, από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών αλλά και για απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικών. Εντοπίστηκαν μέσα σε όχημα, τη στιγμή που ο ένας προμήθευε παράνομες ουσίες στον άλλο.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριακών στοιχείων, πιστοποιήθηκε η δράση ενός από τους συλληφθέντες στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Σαντορίνη, καθώς εντοπίστηκε εντός οχήματος να κατέχει 4 γραμμάρια κοκαΐνης και να προμηθεύει τον δεύτερο συλληφθέντα.

Έπειτα από έρευνα που διεξήχθησε στο αυτοκίνητο και στην οικία του, εντοπίστηκαν 266,5 γρ. κοκαΐνη, 215,6 γρ. ακατέργαστη κάνναβη, 39.220- ευρώ, 938 δολάρια, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 5 κάρτες SIM καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Μάλιστα, ο ένας αντιλαμβανόμενος ότι οι αρχές θα προχωρούσαν στη σύλληψή του επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς με το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, προκειμένου να την αποφύγει.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία εις βάρος τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 σε περιοχή της Σαντορίνης (2) αλλοδαποί για-κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά και ενεργητική δωροδοκία.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριακών στοιχείων, πιστοποιήθηκε η δράση ενός από τους συλληφθέντες στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Σαντορίνη, καθώς εντοπίστηκε εντός οχήματος να κατέχει -4- γρ. κοκαΐνης και να προμηθεύει τον δεύτερο συλληφθέντα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο και στην οικία του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -266,5- γρ. κοκαΐνη,
  • -215,6- γρ. ακατέργαστη κάνναβη,
  • -39.220- ευρώ,
  • -938- δολάρια
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • -5- κάρτες SIM καθώς και
  • -4- κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος εκ των ανωτέρω, κάτοχος των προαναφερθέντων ναρκωτικών ουσιών, αντιλαμβανόμενος ότι θα συλληφθεί, επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς με το ποσό των -30.000- ευρώ προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη του.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα