Συγκέντρωση αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας στις 26 Ιανουαρίου

Συγκέντρωση αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας στις 26 Ιανουαρίου
Πανεργατική απεργιακή συγκέντρωση στο δημαρχείο του Άργους, με τη συμμετοχή αγροτών με τρακτέρ, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Τρακτέρ από Τρίκαλα και Καρδίτσα θα κατευθυνθούν στο μπλόκο της Νίκαιας, την Πέμπτη, μετά από προσυγκεντρώσεις για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα που "ξεκληρίζουν τους μικρομεσαίους αγρότες"

Την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, λόγω των καιρικών συνθηκών, τα τρακτέρ από τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας, θα κατευθυνθούν στο μπλόκο της Νίκαιας, αφού έχουν προηγηθεί προσυγκεντρώσεις. Στο νομό Τρικάλων, η πρώτη προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Μεγαλοχώρι, στις 11 το πρωί και στην Φαρκαδόνα στις 11:30 το πρωί.

Στη συνέχεια, τα τρακτέρ θα κατευθυνθούν προς το μπλόκο της Νίκαιας. Στο νομό Καρδίτσας, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, η προσυγκέντρωση θα γίνει στην Ιτέα και από εκεί θα κατευθυνθούν τα τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας. Ο ίδιος δεν παραλείπει να τονίσει πως αυτός ο αγώνας είναι πλέον αγώνας επιβίωσης, ενώ και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων «Η Άνοιξη», Απόστολος Θωμόπουλος, κάνει λόγο για μέτρα που ξεκληρίζουν και εξοντώνουν τους μικρομεσαίους αγρότες. Πριν την κάθοδο των τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας, οι αγρότες θα βγάλουν αρχικά τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών τους, ενώ θα γίνουν και ενημερωτικές συσκέψεις.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα